Ajankohtaista

Aluevaalit 2022, Viestintä

Nurmijärven aluevaalien kotisivut julkaistu

3.12.2021

Tammikuun aluevaaleissa valitaan historian ensimmäinen aluevaltuusto, joka vastaa jatkossa hyvinvointialueen toiminnasta ja taloudesta. Nurmijärven kunta on avannut aluevaaleille omat kotisivut, joilta löytyy tietoa vaaleihin liittyen.

 

Aluevaalit toimitetaan sunnuntaina 23.1.2022. Ennakkoäänestysaika on kotimaassa 12.-18.1.2022 ja ulkomailla 12.-15.1.2022. Nurmijärven kunta on julkaissut kotisivuillaan aluevaalien teemasivut. Vaalisivut löytyvät osoitteesta nurmijarvi.fi/aluevaalit2022. Sivuilla kerrotaan muun muassa kerrotaan aluevaaleista, aluevaltuustosta, Nurmijärven äänestyspaikoista ja paikallisista puolueista.

”Kunnan tavoitteena on lisätä tietoisuutta erittäin tärkeistä ja yllättävän nopeasti lähestyvistä aluevaaleista. Vaalisivuja täydennetään aktiivisesti ennen vaaleja ja lisäämme sivuille muun muassa paikallisten ehdokkaiden esittelyt ja tiedotamme vaalien terveysturvallisuusohjeista koronaan liittyen. Lisäksi sivuilla julkaistaan aluevaaleihin liittyviä uutisia, tiedotteita ja haastatteluja. Myös Nurmijärven kunnan ja Nurmijärven Uutisten yhteinen vaalipaneeli on katsottavissa vaalisivujen kautta tammikuussa 2022”, Nurmijärven kunnan viestintäpäällikkö Teemu Siltanen kertoo.

Aluevaaleissa Nurmijärvi kuuluu Keski-Uudenmaan vaalipiiriin. Keski-Uudenmaan hyvinvointialueeseen tulevat kuulumaan samat kunnat kuin nykyiseenkin Keusoteen: Hyvinkää, Järvenpää, Nurmijärvi, Mäntsälä, Tuusula ja Pornainen. Vaaleissa voivat äänestää ja asettua ehdolle kaikki alueen täysi-ikäiset kuntalaiset. Voit tutustua aluevaaleihin ja hyvinvointialueen valmisteluun myös Keusoten aluevaalisivuilla.

 

Takaisin listaukseen