Ajankohtaista

Kaikki, Nurmijärven Vesi, Vesihuolto

Äkillinen vedenjakelun keskeytys Ojakkalantien alueella – vuoto korjattu

8.4.2022

Päivitys 9.4. klo 8.00

Vuoto on saatu korjattua 8.-9.4. välisen yön aikana. Vedenjakelu toimii normaalisti kiinteistöillä. Nurmijärven Vesi pahoittelee aiheutunutta haittaa.

Alkuperäinen tiedote 8.4. klo 14.45

Nurmijärven Vesi on havainnut  vesijohtovuodon kirkonkylällä. Korjaustyöt on jo aloitettu ja niihin liittyen vedenjakelu joudutaan mahdollisesti keskeyttämään Kauppanummentie 1 (Nurmijärven Sähkön rakennus) sekä Kirkkotie 997 ja 987 kiinteistöiltä. Vedenjakelun keskeytyksen tarkkaa ajankohtaa ja kestoa ei pystytä arvioimaan. Vesijohto pyritään korjamaan mahdollisimman nopeasti.

Suosittelemme ottamaan talousvettä talteen mahdollista vedenjakelun keskeytystä varten.

Vedenjakelun keskeytyksen piirissä olevaa kiinteistöjä on tiedotettu häiriötiedotepalvelun kautta. Suosittelemme tilaamaan maksuttoman vesihuollon häiriötiedotteen.

Vedenjakelun palautuessa vedessä saattaa ilmetä ruskehtavaa sameutta, mikä voi johtua putkista irronneesta rautasakasta. Vettä kannattaa tällöin laskea hanoista niin kauan kunnes vesi on kirkasta ja käyttökelpoista. Mikäli vedessä on harmaa väri, se voi johtua vedessä olevista pienistä ilmakuplista. Nämä häviävät itsestään astiassa. Paineiden palautuessa saattaa hanoista kuulua pauketta, mikä johtuu putkistoon joutuneesta ilmasta.

Nurmijärven Vesi pahoittelee työstä aiheutuvaa haittaa.

Lisätietoa:

Nurmijärven Veden vikapalvelu 24/7, puh. (09) 879 7112

Takaisin listaukseen