Ajankohtaista

Kaikki, Nurmijärven Vesi, Vesihuolto

Viemäreiden saneerausta Kirkonkylällä ja Rajamäellä

21.8.2020

 

Viemäreitä saneerataan Kirkonkylällä ja Rajamäellä aukikaivamattomalla menetelmällä Aarsleff Oy:n toimesta. Kirkonkylällä viemäreiden saneerausta tehdään Punamullantiellä sekä Krannilantiellä ja Rajamäellä saneerataan Kiljavantiellä. Sujutustyö tehdään vko 35 aikana.

Saneeraustyössä vanhaan viemäriin asennetaan paikalleen kovetettava sisäpuolinen putki viemärikaivojen kautta. Saneerausmenetelmä ei vaadi linjojen kaivamista. Menetelmä edellyttää yhtäjaksoista työskentelyä, joten häiriötä aiheuttavaa työtä joudutaan tekemään myös ilta-aikaan. Työt voivat aiheuttaa haittaa liikenteelle.

Sujutusputken kovettumisprosessin aikana ilmaan voi vapautua hajua, joka syntyy polyesterihartsin lämpöreaktiosta. Työalueella olevia asukkaita on tiedotettu erikseen ja pyydetty tarkistamaan, että asuntojen viemäreiden vesilukoissa on vettä, mikä estää hajun leviämisen asuntoihin.

Työmaa-alueella on myös havaittavissa kovettamisprosessissa käytettävää vesihöyryä. Kiinteistöjen vedenjakelu ja viemäröinti toimivat työn ajan normaalisti.

Nurmijärven Vesi ja Aarsleff Oy pahoittelee perusparannustyön aiheuttamia haju- ja meluhäiriöitä sekä asennuskaluston mahdollisesti aiheuttamaa haittaa liikenteen sujuvuudelle.

 

Yhteystiedot:

Aarsleff Oy

vastaava työnjohtaja, Pete Karjalainen, puh. 040 352 0804

 

Nurmijärven Vesi

verkostoinsinööri, Mari Saartoala, puh. 040 317 2524

Takaisin listaukseen