Ajankohtaista

Kaikki, Nurmijärven Vesi, Vesihuolto

Ylläpitoklooraus Savikon vedenottamolta lopetettu

14.8.2023

Päivitetty 14.8. kello 10.00

Varotoimenpiteenä jatkettu ylläpitoklooraus on lopetettu maanantaina aamupäivästä Savikon vedenottamolta. Kloorin hajua ja makua saattaa kuitenkin esiintyä verkostossa vielä joitain päiviä Raalantien läheisyydessä kolmostien länsipuolella ja Karhukorvessa, sekä lievemmin Kirkonkylän muilla alueilla.

 

Päivitetty 11.8. kello 14.00

Alueelta on otettu uusia näytteitä. Näytteiden tulokset ovat tulleet ja ne ovat normaalit. Ylläpitokloorausta kuitenkin jatketaan viikonlopun yli. Kloorin makua saattaa esiintyä Raalantien läheisyydessä kolmostien länsipuolella ja Karhukorvessa, sekä lievemmin Kirkonkylän muilla alueilla.

 

Alkuperäinen tiedote:

Varotoimenpiteenä aloitamme ylläpitokloorauksen Savikon vedenottamolta. Kloorin makua saattaa esiintyä Raalantien läheisyydessä kolmostien länsipuolella ja Karhukorvessa, sekä lievemmin Kirkonkylän muilla alueilla.

Talousvesi on edelleen turvallista käyttää ja useat vesilaitokset klooraavat vesijohtoverkostoa jatkuvasti. Vedenlaadun tarkkailussa vesipostista otetussa näytteessä on havaittu poikkeama. Alueelta on otettu muita näytteitä ja ne ovat olleet normaalit.

Ylläpitoklooraus jatkuu todennäköisesti viikonlopun yli. Seuraamme tilannetta ja tiedotamme seuraavan kerran perjantaina 11.8. iltapäivällä.

 

Nurmijärven Veden vikapalvelu (09) 879 7112.

Takaisin listaukseen