Ajankohtaista

Kaikki, Nurmijärven Vesi, Vesihuolto

Viemärien saneerausta Kirkonkylällä Aleksis Kiven tien ja Simeonintien alueella

22.11.2023

Viemäreitä saneerataan Kirkonkylällä aukikaivamattomalla menetelmällä Aarsleff Oy:n toimesta. Viemäreiden saneerausta tehdään Kirkonkylällä Aleksis Kiven tien ja Simeonintien alueella. Sujutustyö alkaa maanantaina 27.11.2023.

Saneeraustyössä vanhaan viemäriin asennetaan paikalleen kovetettava sisäpuolinen putki viemärikaivojen kautta. Saneerausmenetelmä ei vaadi linjojen kaivamista kokonaisuudessaan, mutta muutamia kaivantoja saatetaan joutua tekemään. Menetelmä edellyttää yhtäjaksoista työskentelyä, joten työtä joudutaan tekemään myös ilta-aikaan. Työt voivat aiheuttaa haittaa liikenteelle.

Sujutusputken kovettumisprosessin aikana ilmaan voi vapautua hajua, joka syntyy polyesterihartsin lämpöreaktiosta. Varmistaaksemme, ettei haju leviäisi sisätiloihin, pyydämme asukkaita tarkistamaan, että asuntojen viemäreiden vesilukoissa on vettä.

Työmaa-alueella on myös havaittavissa kovettamisprosessissa käytettävää vesihöyryä. Kiinteistöjen vedenjakelu ja viemäröinti toimivat työn ajan normaalisti.

Nurmijärven Vesi ja Aarsleff Oy pahoittelee perusparannustyön aiheuttamia haju- ja meluhäiriöitä sekä asennuskaluston mahdollisesti aiheuttamaa haittaa liikenteen sujuvuudelle.

Takaisin listaukseen