Ajankohtaista

Kaikki, Nurmijärven Vesi, Vesihuolto

Vedenjakelun keskeytys ja mahdollisia paineenvaihteluita vesijohtoverkostossa Perttulassa tiistaina 18.7.2023

14.7.2023

Päivitys 18.7.2022 kello 15.15

Työt ovat saatu valmiiksi ja vedenjakelu on palautunut kaikille kiinteistöille.

Vedenjakelun palautuessa normaalitilanteeseen vedessä saattaa ilmetä rusehtavaa sameutta, mikä voi johtua putkista irronneesta rautasakasta. Vettä kannattaa tällöin laskea hanoista niin kauan, kunnes vesi on kirkasta ja käyttökelpoista. Mikäli vedessä on harmaa väri, se voi johtua vedessä olevista pienistä ilmakuplista. Nämä häviävät itsestään astiassa. Paineiden palautuessa saattaa hanoista kuulua pauketta, mikä johtuu putkistoon joutuneesta ilmasta.

 

Alkuperäinen tiedote:

Nurmijärven Vesi tekee vesijohdon liitostöitä Perttulassa. Liitostöiden johdosta vedenjakelussa saattaa olla paineenvaihteluita Perttulan Keudan oppilaitoksen ja Röykän taajaman välillä tiistaina 18.7.2023 klo 8.30–15.00Lisäksi vedenjakelu keskeytyy osalla Perttulan Vesiosuuskunnan alueen asiakkaista, joita osuuskunta on tiedottanut erikseen. HUOM: Vedenjakelu voi alkaa ilmoitettua aikaisemmin, heti töiden valmistuttua. Nurmijärven Vesi suosittelee varaamaan katkoksen ajaksi talousvettä astioihin.

Työn valmistuttua ja vedenjakelun palautuessa normaalitilanteeseen vedessä saattaa ilmetä rusehtavaa sameutta, mikä voi johtua putkista irronneesta rautasakasta. Vettä kannattaa tällöin laskea hanoista niin kauan, kunnes vesi on kirkasta ja käyttökelpoista. Mikäli vedessä on harmaa väri, se voi johtua vedessä olevista pienistä ilmakuplista. Nämä häviävät itsestään astiassa. Paineiden palautuessa saattaa hanoista kuulua pauketta, mikä johtuu putkistoon joutuneesta ilmasta.

Nurmijärven Vesi pahoittelee työstä aiheutuvaa haittaa.

Ongelmatilanteissa voitte ottaa yhteyden Nurmijärven Veden vikapalveluun, puh. 09 879 7112

Takaisin listaukseen