Ajankohtaista

Kaikki

Vauhti kiihtyy Taaborinvuorella – yleisöä pyydetään saapumaan hyvissä ajoin Matin ja Tepon konserttiin

2.8.2023

Matin ja Tepon lauantaina 12. elokuuta järjestettävä Taaborinvuoren konsertti on herättänyt kiinnostusta yleisön keskuudessa. Konsertin istumapaikat myyttiin loppuun jo heinäkuussa, mutta seisomapaikkoja on vielä toistaiseksi saatavilla.

Nurmijärven kulttuuripalvelut suosittelee lippujen hankkimista etukäteen, sillä ne ovat portilta ostettuna ennakkohintaa kalliimpia.

-Portilla myydään lippuja vain siinä tapauksessa, jos konsertti ei ole ennakkoon loppuunmyyty, kulttuuripalveluista muistutetaan.

Iskelmälegendat ovat esiintyneet lähes kaikkialla Suomessa, mutta Aleksis Kiven lapsuusmaisemissa Taaborinvuorella heidät nähdään nyt ensimmäistä kertaa.

Yleisöä pyydetään saapumaan konserttipaikalle viimeistään tuntia ennen konsertin alkamista, sillä siirtyminen lipuntarkastuksen kautta ylös mäelle vie aikansa.

Alueelle voi tulla aikaisemmin, sillä portit avataan jo kello 13, jolloin myös Kivi-juhlat ry:n kahvila- ja ravintolamyynti aukeavat. Yleisöllä on mahdollisuus ennen konserttia asioida kahvilapisteissä ja tutustua Taaborinvuoren näyttelyihin. Aleksis Kiven koti on auki kello 11-18, joten konserttiin voi halutessaan yhdistää myös museokäynnin.

Matti ja Teppo la 12.8. klo 15. Taaborinvuori, Koulunkulmantie 34, Palojoki (Nurmijärvi). Kesto 2 h sisältäen 30 min väliajan. Järj. Nurmijärven kulttuuripalvelut. Liput ennakkoon Lippupisteestä ja R-kioskeilta.

Lipunmyytiin: Lippupiste
Lisätietoa Taaborinvuoresta: Taaborinvuori
Lisätietoa konsertista: Matti ja Teppo Taaborinvuorella

Takaisin listaukseen