Ajankohtaista

Minä Elän!, Tapahtumat

Vappuaatto lähestyy – Aleksin patsaalla nähdään!

25.4.2022

Hulvatonta karnevaalitunnelmaa on luvassa Nurmijärvelle sopivasti juuri vappuaatoksi. Aleksis Kiven patsas saa pesun jälkeen lakin päähänsä.  Yleisö on tervetullut patsasaukiolle nauttimaan keväisestä tunnelmasta vappuaattona 30.4. klo 15 alkaen

Juhlan juontaa stand up -yleisölle tuttu Heikki Vilja. Ohjelmassa on elävää musiikkia – Cantica-kuoro aloittaa päivän ohjelman kahdella lauluesityksellä ja lopuksi lavalle nousee Nurmijärven puhallinorkesteri. Orkesterin säestyksellä voi laittaa halutessaan jalalla koreasti, sillä Aleksis Kiven patsaan ympärillä on myös tilaa tanssia.

Aleksis Kiven patsas saa perusteellisen kevätpesun Nurmijärven Keskus VPK:n ja opiskelijajoukon avustamana. Pesua seuraa perinteeksi muodostunut patsaan lakitus, joka on järjestetty vapunaattona jo vuodesta 2006 lähtien. Tänä vuonna valkolakin putipuhtaan Kiven päähän asettavat Nurmijärven lukion oppilaskunnan hallituksen valiojoukko.

Nurmijärven kunnan tarjoamaa vappusimaa jakaa LC Kanerva Nurmijärvi ja Nurmijärven Kivi-juhlat ry:n grillistä voi puolestaan ostaa makkaraa ja munkkeja. Nähdään patsaalla vappuaattona!

Aleksis Kiven patsaan lakitus

Takaisin listaukseen