Ajankohtaista

Lapset, Liikenne, Opetus ja koulutus

Valkjärventien rumpukorjaus: vaikuttaa bussilinjaan 47 ja koulukyyteihin

16.11.2021

Kuntaan on tullut tieto, että Destia suorittaa Valkjärventiellä (osoitteessa Valkjärventie 116) parhaillaan rumpukorjausta (ma 15.11.- ke 17.11.2021). Tästä syystä Valkjärventie on suljettu liikenteeltä Haaranpolun ja Kaanaantien liittymien välillä ainakin vielä tänään tiistaina. Tämä vaikuttaa koulukyytikuljetuksissa vuoroauton, linja 47, kulkureittiin. Kouluautojen (koulutaksien) kulkureitteihin tietyö vaikuttaa siten, että autojen aikataulut saattavat olla myöhässä, noutopaikkoihin tietyöllä ei ole vaikutusta.

Korsisaari tiedottaa sivuillaan seuraavasti: ”Valkjärventie poikki vielä tiistaina 16.11.2021

Linja 47 ajaa poikkeusreittiä tierumpu-urakan viivästymisen vuoksi. Linja ajetaan Klaukkalan suunnasta tullessa Länsirannantien risteykseen asti, missä käännytään ympäri ja ajetaan Klaukkalantien ja Lopentien kautta Valkjärven koululle. Valkjärventien osuus välillä Valkjärven koulu – Länsirannantie jää siis ajamatta.

Pahoittelemme poikkeusreitistä mahdollisesti aiheutuvaa vaivaa.”

Tämä tarkoittaa sitä, että niiden oppilaiden, jotka käyttävät linjaa 47, ja asuvat Valkjärventien tai siitä erkanevien teiden varrella välillä Valkjärven koulu – Länsirannantien liittymä, on noustava linjan 47 kyytiin joko Valkjärven koululta tai Länsirannantien risteyksestä tien korjauksen ajan. Seuratkaa Korsisaaren tiedotusta linjan 47 osalta https://korsisaari.fi/ajankohtaista/. Kunta tiedottaa myös Wilman kautta viimeistään keskiviikkoaamuna.

 

Takaisin listaukseen