Ajankohtaista

Opetus ja koulutus, Rakentaminen, Sisäilma, Tilakeskus

Urheilupuiston koulussa tehdyssä sisäilmaremontissa on havaittu korjaustarpeita

30.8.2022

Urheilupuiston koululla tehtiin viime vuonna sisäilman parantamiseen liittyviä korjaustöitä. Korjaustöiden tarkoituksena on, että nykyisiä koulun tiloja voidaan käyttää uudisrakennuksen valmistumiseen, vuoteen 2027 saakka.

Säännöllisesti tehtävissä testeissä on tullut esille, että tehdyissä sisäilman korjaustöissä on havaittu korjaustarpeita. Testien mukaan rakennuksen vaipan tiivistyksiä täytyy korjata.

Koulun sisäilmakorjaukset tehnyt Tuusulan maalaus- ja tasoitetyöt Oy aloittaa takuukorjaustyöt lauantaina 3.9.2022. Korjaustyöt pyritään tekemään pääosin kouluajan ulkopuolella, jolloin ne aiheuttavat mahdollisimman vähän haittaa koulun käyttäjille. Tilojen käyttöön korjaustyöt vaikuttavat ainoastaan siten, että joku yksittäinen tila voi olla pois käytöstä hetken aikaa.

Korjaustyöt kestävät arviolta noin kuukauden. Kun korjaustyöt on tehty ja laadunvalvonta suoritettu, tiedotamme asiasta henkilöstölle, oppilaiden huoltajille Wilman kautta sekä kunnan kotisivuilla ja sosiaalisessa mediassa.

Takaisin listaukseen