Ajankohtaista

Rekrytointi, Varhaiskasvatus, Viestintä

Timo Lavikainen rekrytoi varhaiskasvattajia hauskalla videolla Nurmijärven kunnalle – kunnan rekrytointivideot keränneet yli 2 miljoonaa näyttöä

1.6.2022

Nurmijärven kunta rekrytoi varhaiskasvattajia hauskalla videolla, jossa useista elokuvista ja tv-sarjoista tuttu näyttelijä Timo Lavikainen säheltää kunnan varhaiskasvattajana. Kunnan aiemmista #ilmiöntekijät-rekrytointivideoista tutulla viiksiniekalla löytyy jälleen asennetta ja yritystä enemmän kuin varsinaista ammattitaitoa. Katso video alta:

Mites, olisiko sinusta varhaiskasvattajaksi Nurmijärvelle?

Etsimme Nurmijärven kunnalle ammattitaitoisia varhaiskasvattajia. Haettavana on muun muassa varhaiskasvatuksen lastenhoitajan, varhaiskasvatuksen opettajan ja konsultoivan erityisopettajan tehtäviä.  Varhaiskasvatuksen tehtävissä tarvitaan lämmintä suhtautumista lapseen, lapsen kasvun ja kehityksen ymmärrystä, kehittävää työotetta ja elämänmyönteistä asennetta. Tule kanssamme kasvattamaan tulevaisuuden ilmiöntekijöitä!  Tutustu avoimiin työpaikkoihin osoitteessa: https://www.kuntarekry.fi/fi/tyonantajat/nurmijarven-kunta/varhaiskasvatus/

#Ilmiöntekijät-videoilla jo yli 2 miljoonaa näyttökertaa

Nurmijärven kunta on keväällä 2022 tehostanut rekrytointiviestintäänsä. Kunta on mm. avannut uudet rekrytointisivut osoitteessa nurmijarvi.fi/tyopaikat ja aloittanut #ilmiöntekijät-kampanjan tehostamaan rekrytointiviestintäänsä. Kampanja on kerännyt jo yli 2 miljoonaa näyttökertaa ja kymmeniä tuhansia reaktioita sosiaalisen median kanavissa. Ilmiöntekijät-videoilla on houkuteltu Nurmijärvelle useita eri alan ammattilaisia varhaiskasvattajista ja opettajista maarakennuspäällikköön ja rantapelastajista sähköinsinööriin ja työllisyyskoordinaattoriin.

”Ilmiöntekijät-videot on tehty pilke silmäkulmassa ja huumoria on hyödynnetty osittain melko reippaallakin reseptillä. Tämä on toiminut paremmin kuin uskalsimme toivoa”, kunnan viestintäpäällikkö Teemu Siltanen kertoo.

”On ollut hauskaa saada videoista positiivista palautetta ympäri Suomea. Mutta ilahduttavinta on ollut se, että videot ovat poikineet meille työhakemuksia ja olemme löytäneet uusia työkavereita”, Siltanen sanoo.

Ilmiöntekijät-kampanja jatkuu vuoden 2022.

”Suosituimpia videoitamme ovat olleet ymmärrettävästi ne, joissa pääosassa on ollut Timo Lavikainen. Hän on huikea ammattilainen, jonka kanssa työskentely on hauskaa ja helppoa. Kampanjassa pääsee ääneen kuitenkin myös kunnan omat ja oikeat työntekijät, jotka kertovat kuntatyön merkityksellisyydestä ja omasta työyhteisöstään. Olen erittäin kiitollinen ja ylpeä kaikista työkavereistani, jotka ovat lähteneet mukaan Ilmiöntekijät-kampanjaan”, Siltanen kiittelee.

Kampanjaa voi seurata Nurmijärven kunnan sosiaalisen median kanavissa aihetunnisteella #ilmiöntekijät.

Takaisin listaukseen