Ajankohtaista

Kaikki, Viestintä

Tiedotuslehti jaetaan viikonloppuna – lehti täynnä kesän tapahtumia sekä kaavoituskatsaus

21.4.2023

Kevään Nurmijärvi-lehti on julkaistu! Lehdessä on tuhti tietopaketti kevään ja kesän tapahtumista, kunnan kaavoituskatsaus sekä tietoa muun muassa matkailun kehittämisestä, nuorten kesätöistä, nuorisovaltuuston vaaleista ja katujen kunnossapidosta. Nurmijärvi-tiedotuslehti jaetaan viikonloppuna 21.–23.4. kuntalaisten koteihin. Lehti on myös luettavissa kunnan kotisivuilla.

 

”Vappuhulinat aloittavat kesän ja kevään mahtavien tapahtumien sarjan. Nurmijärvi tarjoaakin paljon tekemistä lapsista ikäihmisille, ja tiedotuslehdessä on tietoa, miten pääsee mukaan”, Nurmijärven kunnan viestintäpäällikkö Teemu Siltanen kertoo.
>> Tutustu tapahtumiin myös kunnan tapahtumakalenterissa!

Matkailun kehittäminen nostetiin kunnan uudessa strategiassa painopistealueeksi. Tiedotuslehdessä kerrotaankin matkailun edistämisestä ja esitellään kunnan uusi matkailukoordinaattori Riika-Maria Hytti.

”Nurmijärvellä on mielettömän upeita paikkoja. Nurmijärveen voikin hyvällä syyllä suhtautua kunnallisylpeydellä”, Riika-Maria Hytti kertoo. >> Tutustu Visit Nurmijärvi -matkailusivuihin.

Tutustu kaavoituskatsaukseen

Nurmijärvi-tiedotuslehdessä 2/23 julkaistaan kunnan vuosittain julkaisema kaavoituskatsaus.

”Kaavoituskatsauksessa esitetään vireillä olevat ja lähiaikoina vireille tulevat kaavat sekä muut kaavoitushankkeet. Kannattaa siis tutustua!”, Siltanen vinkkaa.

Anna palautetta tiedotuslehdestä! 

Nurmijärvi-tiedotuslehdestä voi antaa palautetta lähettämällä sähköpostia osoitteeseen viestina@nurmijarvi.fi.

”Kannustan antamaan palautetta tiedotuslehdestä. Pyrimme kehittämään tiedotuslehteä niin sisällön että luettavuuden osalta, ja tässä lukijapalautteen saaminen on todella tärkeää”, Siltanen kannustaa.

Tutustu lehteen myös kunnan kotisivuilla

Tiedotuslehti 2/23 on luettavissa kunnan kotisivuilla. Yksittäisiä tiedotuslehden artikkeleita julkaistaan kunnan kotisivuilla ja somekavissa viikon 17 aikana.

Nurmijärvi-tiedotuslehdessä tietoa mm. Aleksis Kiven patsaalla järjestettävistä vappuhulinoista sekä muista tulevista tapahtumista.
Takaisin listaukseen