Ajankohtaista

Monikkosali, Tapahtumat, Viestintä

Tervetuloa Aleksis Kiven päivän juhlaan 10.10. Monikkosaliin – Katsottavissa myös Yle Areenassa!

3.10.2023

Suomalainen ei puhu eikä pussaa – mutta kun kynään tartutaan, niin tunteet leiskuvat vihasta rakkauteen.

Suomalaisen kirjallisuuden ystävät, tervetuloa juhlimaan Aleksis Kiven päivää! Nurmijärven kunta kutsuu kaikki mukaan Aleksis Kiven päivän juhlaan, joka järjestetään 10.10.2023 Monikkosalissa. Tapahtuma on seurattavissa suorana lähetyksenä myös Yle Areenassa.

Tilaisuuden tiedot:

Ohjelma:

Suomalainen ei puhu eikä pussaa – mutta kun kynään tartutaan, niin tunteet leiskuvat vihasta rakkauteen. Aleksis Kiven päivänä aiheesta keskustellaan Monikkosalissa toimittaja Markus Leikolan johdolla ja keskustelijoina lavalla nähdään seuraavat huippuvieraat:

  • Pekka Sauri
  • Rosa Meriläinen
  • Tuomas Timonen

Keskustelu tulee käsittelemään mielenkiintoisia aiheita suomalaisesta kirjallisuudesta, Aleksis Kivestä ja kynän voimasta. Lisäksi tilaisuuden päätteeksi jaetaan kaksi tunnustuspalkintoa:

  • Aleksis Kiven Seuran tunnustuspalkinto Eskon puumerkki
  • Nurmijärven kunnan kulttuuripalkinto Konstiniekka

Osallistuminen:

Tapahtumaan on vapaa pääsy, mutta pyydämme kaikkia osallistujia ilmoittautumaan ennakkoon. Ilmoittautuminen on helppoa tapahtumakalenterimme kautta.

Ilmoittaudu mukaan! 

 

Katsottavissa myös Yle Areenassa!

Jos et pääse paikan päälle, älä huoli! Voit virittäytyä Aleksis Kiven päivän tunnelmaan kotonasi Yle Areenan suoran lähetyksen kautta.

Tervetuloa juhlistamaan Aleksis Kiven ja suomalaisen kirjallisuuden päivää yhdessä. Nähdään Monikkosalissa 10.10.2023, tai seurataan tunnelmaa Yle Areenan välityksellä!

 

Takaisin listaukseen