Ladataan Tapahtumat
25.3. klo 19:00 - 20:30

Ellinoora

Kaikki Tapahtumat

Laulaja-lauluntekijä Ellinoora tunnetaan persoonallisesta äänestään, koskettavista sanoituksistaan ja isoista pop-melodioistaan. Hänen valovoimaisesta live-esiintymistään päästään maaliskuussa nauttimaan Monikkosalissa, kun Ellinooran Viimeinen romantikko -albumin kiertue saapuu Nurmijärvelle.

Keikoillaan Suomea jo useamman vuoden kiertänyt artisti yhdistää musiikkiinsa visuaalisen maailman, jonka kautta yleisö pääsee kokemaan kokonaisvaltaisen keikkaelämyksen.

Nuoresta iästään huolimatta Ellinoora on saanut jo useamman musiikkialan tunnustuksen. Suomen Musiikkikustantajat ovat palkinneet hänet Vuoden kevyen musiikin tekijäksi vuosina 2017 ja 2019 ja hänen kappaleensa Elefantin paino ja Bäng bäng typerä sydän on valittu Vuoden biiseiksi.

Ellinoora on julkaissut uransa aikana kaksi tuplaplatinaa striimannutta menestysalbumia (2016 Villi Lapsi, 2019 Vaaleanpunainen vallankumous). Hänen uusin albuminsa Viimeinen romantikko nousi julkaisun jälkeen sekä Suomen virallisen albumilistan että Fyysisen albumilistan ykköseksi ja on striimannut kultaa. Lahjakas Ellinoora on sanoittanut kaikki uuden albuminsa kappaleet itse ja säveltänyt ne yhdessä tuottajansa Samuli Sirviön kanssa. Tuoreelta albumilta löytyvä jättihitti Dinosauruksii oli keväällä 2021 kahdeksan viikon ajan radioiden soitetuin kappale ja pysyi Top 10:ssä jopa 38 viikkoa.

Liput Lippupisteestä 35 € + toimitusmaksu (alk. 1 € www.lippu.fi)

Ellinoora. Kuva Paula Kesäläinen

Tapahtumapaikka

Monikkosali
Kuntotie 7
Klaukkala, 01800 Suomi

Tiedot

Päivämäärä:
25.3.
Aika:
19:00 - 20:30
Hinta:
35€
Tapahtumaluokat:
, ,
PERUTTU – Soili Perkiön seikkailukonsertti
Numon barokkikonsertti