Ajankohtaista

Kaikki, Nurmijärven Vesi, Vesihuolto

Suunniteltu vedenjakelun keskeytys Mäenpääntiellä ti 12.1.

7.1.2021

Nurmijärven Vesi suorittaa jakeluvesijohdon liitostöitä Mäenpääntie-Tornitie risteyksessä. Töiden johdosta, joudumme keskeyttämään vedenjakelun tiistaina 12.1.2021 klo 8.30-15.00 väliseksi ajaksi Mäenpääntie 12 ja 14 kiinteistöiltä. HUOM: Vedenjakelu voidaan aloittaa ilmoitettua aikaisemmin, heti töiden valmistuttua.

Suosittelemme varaamaan katkoksen ajaksi talousvettä astioihin. Nurmijärven Vesi on tiedottanut asiakkaitaan myös häiriötiedotepalvelun ja perjantaina postilaatikoihin jaettavien tiedotteiden kautta. Voitte tilata häiriötiedotteet osoitteesta www.nurmijarvenvesi.fi

Vedenjakelun palautuessa vedessä saattaa ilmetä ruskehtavaa sameutta, mikä voi johtua putkista irronneesta rautasakasta. Vettä kannattaa tällöin laskea hanoista niin kauan, kunnes vesi on kirkasta ja käyttökelpoista. Mikäli vedessä on harmaa väri, se voi johtua vedessä olevista pienistä ilmakuplista. Nämä häviävät itsestään astiassa. Paineiden palautuessa saattaa hanoista kuulua pauketta, mikä johtuu putkistoon joutuneesta ilmasta.

Nurmijärven Vesi pahoittelee työstä aiheutuvaa haittaa.

Lisätietoa virka-aikana:

Markku Ala-Kihniä, rakennuttajainsinööri     

Puh. 040 317 4868

Kimmo Järvinen putkimestari                             

Puh. 040 317 2345

Virka-ajan ulkopuolella:

Nurmijärven Veden vikapalvelu 24/7 puh. (09) 879 7112

 

Takaisin listaukseen