Ajankohtaista

Kaikki, Nurmijärven Vesi, Vesihuolto

Suunniteltu vedenjakelun keskeytys Toreenintiellä ja mahdollinen estynyt kulkuyhteys Peltotielle torstaina 18.4.2024

17.4.2024

Nurmijärven Vesi on havainnut vesijohtovuodon Kirkonkylän Peltotiellä. Korjaustöiden johdosta joudumme keskeyttämään vedenjakelun torstaina 18.4.2024 klo 9.00-15.00 väliseksi ajaksi.

Vedenjakelun keskeytys koskee kiinteistöjä:
Toreenintie 2, 4, 5, 6, 7 ja 9.

Korjaustöiden johdosta voimme joutua katkaisemaan kulun Peltotielle torstaina 18.4.2024 klo 9.00-15.00 väliseksi ajaksi.

Mahdollinen estynyt kulkuyhteys koskee kiinteistöjä:
Peltotie 1, 3, 5 ja 6.

HUOM: Vedenjakelu ja kulkuyhteys voidaan palauttaa normaaliksi ilmoitettua aikaisemmin, heti töiden valmistuttua. Suosittelemme varaamaan katkoksen ajaksi talousvettä astioihin.

Nurmijärven Vesi on tiedottanut asiakkaitaan myös häiriötiedotepalvelun kautta. Voitte tilata häiriötiedotteet Nurmijärven Veden kotisivuilta osoitteesta www.nurmijarvenvesi.fi.

Vedenjakelun palautuessa vedessä saattaa ilmetä rusehtavaa sameutta, mikä voi johtua putkista irronneesta rautasakasta. Vettä kannattaa tällöin laskea hanoista niin kauan, kunnes vesi on kirkasta ja käyttökelpoista. Mikäli vedessä on harmaa väri, se voi johtua vedessä olevista pienistä ilmakuplista. Nämä häviävät itsestään astiassa. Paineiden palautuessa saattaa hanoista kuulua pauketta, mikä johtuu putkistoon joutuneesta ilmasta.

Nurmijärven Vesi pahoittelee työstä aiheutuvaa haittaa.

Ongelmatilanteissa voitte ottaa yhteyden Nurmijärven Veden vikapalveluun, p. 040 624 1675

Takaisin listaukseen