Ajankohtaista

Kaikki, Nurmijärven Vesi, Vesihuolto

Suunniteltu vedenjakelun keskeytys Punamullantien alueella to 24.3.2022 – aluetta jouduttu laajentamaan

24.3.2022

Päivitys 24.3. klo 13.00

Vesijohtovuodon korjaus on osoittautunut suunniteltua haasteellisemmaksi toimimattomien venttiilien vuoksi. Vedenjakelun keskeytyksen aluetta on jouduttu laajemaan myös seuraaville kiinteistöille Punamullantie 17-19 ja 21, Puontilankaari 8, Ahjolantie 2, Aleksis Kiventie 18, Sompiontie 1-2, 4 ja 6 sekä Einolantie 2.

Nurmijärven Vesi pahoittelee vuodon korjauksesta aiheutunutta haittaa.

Alkuperäinen tiedote 22.3.2022

Nurmijärven Vesi tekee jakeluvesijohdon vuotokorjausta Punamullantiellä. Korjaustöiden johdosta, joudumme keskeyttämään vedenjakelun torstaina 24.2.2022 arviolta klo 8.30 – 17.00 väliseksi ajaksi. Tarkkaa keskeytysaikaa on mahdoton arvioida. Se selviää kaivutöiden edetessä. Katkaisemme vedenjakelun vasta, kun se on töiden onnistumisen kannalta välttämätöntä. HUOM: Vedenjakelu voidaan aloittaa ilmoitettua aikaisemmin, heti töiden valmistuttua.

Ilman vedenjakelua jäävät kiinteistöt Aleksis Kiven tie 21, Punamullantie 9, 12-14 ja 16 sekä Salkolantie 1-2. Nurmijärven Vesi on tiedottanut asiakkaitaan postilaatikoihin ja rappukäytäviin jaettavilla tiedotteilla sekä häiriötiedotepalvelun kautta. Voitte tilata häiriötiedotteet osoitteesta www.nurmijarvenvesi.fi

Huom! Punamullantie 5 ja Kuokkalantie 4 saavat korjaustöiden ajan normaalisti vettä. Alkujaan tiedote oli lähtenyt asukkaille väärien tietojen perusteella, mutta tietojen tarkennettua selvisi, että kyseisten kiinteistöjen liitoskohta ei ole suljettavalla putkiosuudella.

Suosittelemme varaamaan katkoksen ajaksi talousvettä astioihin.

Vedenjakelun palautuessa vedessä saattaa ilmetä ruskehtavaa sameutta, mikä voi johtua putkista irronneesta rautasakasta. Vettä kannattaa tällöin laskea hanoista niin kauan, kunnes vesi on kirkasta ja käyttökelpoista. Mikäli vedessä on harmaa väri, se voi johtua vedessä olevista pienistä ilmakuplista. Nämä häviävät itsestään astiassa. Paineiden palautuessa saattaa hanoista kuulua pauketta, mikä johtuu putkistoon joutuneesta ilmasta.

Nurmijärven Vesi pahoittelee työstä aiheutuvaa haittaa.

Lisätietoa virka-aikana:

putkimestari Kimmo Järvinen, puh. 040 317 2345

rakennuttajainsinööri Markku Ala-Kihniä, puh. 040 317 4868

Takaisin listaukseen