Ajankohtaista

Kaikki, Nurmijärven Vesi, Vesihuolto

Suunniteltu vedenjakelun keskeytys Heikkiläntien alueella – työ siirtyy

30.8.2022

Päivitys 30.8. klo 8.30

Nurmijärven Vesi joutuu siirtämään suunniteltua työtä Heikkiläntiellä. Viime päivinä on ollut muutamia äkillisiä vuotoja, joiden korjaus- ja viimeistelytyöt ovat vaikuttaneet aikatauluun. Heikkiläntien työ tullaan alustavasti tekemään ensi viikolla (viikko 36), mutta siitä tiedotetaan asukkaita vielä erikseen.

Nurmijärven Vesi pahoittelee aiheutunutta haitaa.

Lisätietoa virka-aikana:

Putkimestari Kimmo Järvinen, puh. 040 317 2345

 

Alkuperäinen tiedote

Nurmijärven Vesi tekee vesijohtoverkoston kunnossapitotöitä Heikkiläntiellä, jonka takia joudumme keskeyttämään vedenjakelun keskiviikkona 31.8.2022 klo 8.30 – 16.00 välisellä ajalla. HUOM: Vedenjakelu voidaan aloittaa ilmoitettua aikaisemmin, heti töiden valmistuttua.

Vesikatko vaikuttaa kiinteistöihin osoitteissa Aleksis Kiven tie 1, Lumpperinmäki 1-5, Lumpperintie 8, 14, 18-21, 23, 25 ja 27, Laaksotie 3-8, Heikkiläntie 1-2, 5-6 ja 8 sekä Sakarantie 1.

Nurmijärven Vesi tiedottaa asiakkaitaan häiriötiedotepalvelun kautta sekä kiinteistöihin tullaan jakamaan tiedote. Voitte tilata häiriötiedotteet osoitteesta www.nurmijarvenvesi.fi

Suosittelemme varaamaan katkoksen ajaksi talousvettä astioihin.

Vedenjakelun palautuessa vedessä saattaa ilmetä ruskehtavaa sameutta, mikä voi johtua putkista irronneesta rautasakasta. Vettä kannattaa tällöin laskea hanoista niin kauan, kunnes vesi on kirkasta ja käyttökelpoista. Mikäli vedessä on harmaa väri, se voi johtua vedessä olevista pienistä ilmakuplista. Nämä häviävät itsestään astiassa. Paineiden palautuessa saattaa hanoista kuulua pauketta, mikä johtuu putkistoon joutuneesta ilmasta.

Nurmijärven Vesi pahoittelee työstä aiheutuvaa haittaa.

Lisätietoa virka-aikana:

Putkimestari Kimmo Järvinen, puh. 040 317 2345

Takaisin listaukseen