Ajankohtaista

Asuminen, Kiinteistöt, Kunnallistekniikka, Liikenne, Opetus ja koulutus, Rakentaminen

Sompiontiellä tilapäisiä liikennejärjestelyjä 28.8. alkaen

25.8.2023

Nurmijärven kunta rakentaa uutta vesihuoltoverkostoa Sompiontiellä. Työn aikana Sompiontie katkaistaan ajoneuvoliikenteeltä ja kevyeltä liikenteeltä, kahtena eri ajankohtana eri kohdissa. Kivenpuiston koululle on koko ajan käytössä kiertotie. Ensimmäiseksi Sompiontie katkaistaan 28.8.2023 Sompionkujan kohdalta.

Sompiontie katkaistaan kahdesta eri kohdasta eri ajankohtina

Sompiontie katkaistaan kaikelta läpiajoliikenteeltä maanantaina 28.8. Sompionkujan kohdalta. Ajoneuvoliikenne Kivenpuiston koululle liikennöi Antturintien kautta. Jalankulkijoiden ja pyöräilijöiden reitti kulkee Punamullantien kautta. Työn arvioitu kesto on noin 3 viikkoa.

Karttakuva Sompiontie I liikennejärjestelyistä syksyllä 2023.

Karttakuva Sompiontie I liikennejärjestelyistä syksyllä 2023.

Toisessa vaiheessa Sompiontie katkaistaan Sompionkujan ja Antturintien väliseltä osuudelta. Ajoneuvojen liikennöinti Kivenpuiston koululle ja koulun parkkipaikalle tapahtuu Punamullantien ja Sompionkujan kautta. Jalankulkijoiden ja pyöräilijöiden kiertotie kulkee Punamullantie kautta. Työn arvioitu alkamisaika 18.10.2023, ja se kestää noin 4 viikkoa.

Työ Sompiontiellä liittyy Rantapuiston asemakaava-alueen rakentamiseen, jonka arvioitu valmistumisaika on 30.10.2023.

Rivitalon purkutyömaan liikenteelle oma kulkuyhteys

Sompionkujalla on samaan aikaan käynnissä rivitalon purkutyömaa, jota varten rakennetaan väliaikainen kulkuyhteys Sompiontien vesihuoltotyömaan ohi. Tätä yhteyttä käyttää vain työmaaliikenne.

Kunta pahoittelee asukkaille, yrityksille ja muille tienkäyttäjille rakennusurakasta aiheutuvaa haittaa.

Takaisin listaukseen