Ajankohtaista

Ilmastotyö, Monikko, Siistiksi, Tapahtumat, Tilakeskus

Siivouspäivä 26.8. – myy tavaroitasi kirpputorityyliin

18.8.2023

Valtakunnallinen siivouspäivä lauantaina 26.8.2023 on kirpputoreista ja kierrättämisestä innostuneiden tapahtumapäivä. Päivän ideana on tehdä kierrättämisestä helppoa, kuka tahansa voi kaupata itselle tarpeettomia tavaroita kaduilla tai pihoilla. Klaukkalan Monikkotorille ja Kirkonkylällä Yhteiskoulun piha-alueelle voi vapaasti mennä myymään omia tavaroita.

Siivouspäivän järjestäjinä ovat tavaroiden myyjät

Siivouspäivänä ihmiset voivat myydä itselleen tarpeettomia tavaroita, kuten vaatteita, leluja, kirjoja tai vaikkapa polkupyörän. Siivouspäivä mahdollistaa myös itse tehtyjen tavaroiden myynnin.

Tapahtumalla ei ole virallista järjestäjää, jokainen osallistuja on oman myyntitapahtumansa järjestäjä ja mainostaja. Jokainen myyjä on vastuussa myös omien jälkiensä siivoamisesta.

Siivouspäivä ei ole tarkoitettu ammattimaisesti kirpputoritoimintaa harjoittaville yrittäjille, eikä uuden tavaran kauppiaille, mutta esimerkiksi seurat tai yhdistykset voivat lähteä mukaan.

Kunta tarjoaa myyntialueita Klaukkalassa ja Kirkonkylällä

Kunta tarjoaa siivouspäivänä myyjien käyttöön piha-alueitaan Klaukkalassa ja Kirkonkylällä, joihin voi vapaasti mennä myymään ja ostamaan tavaroita. Rajamäellä on samaan aikaan kyläpäivät, joissa on myös kirpputori, minkä takia ei varsinaista myyntialuetta tällä kertaa Rajamäkeen osoitettu.

Keskitetty myyntipaikka on sekä myyjän että ostajan etu. Myyjät voivat mainostaa myytäviä tuotteitaan ja myyntipaikkaa esimerkiksi omissa sosiaalisen median kanavissaan.

Myyntipaikat:

  • Pratikankuja 8, Nurmijärvi: Nurmijärven Yhteiskoulun piha-alue, käynti Pratikankujalta. Parkkipaikkoja löytyy tarvittaessa koulun toiselta puolelta, osoitteesta Keskustie 9.

Nurmijärven Yhteiskoulu.

 

  • Kuntotie 7, Klaukkala: Monikon etupihalla oleva torialue. Torin kivetylle alueelle ei saa ajaa autolla. Pysäköinti Monikon parkkipaikalle.

 

Jokaisen myyjän tulee siivota omat jälkensä, jotta alueet ovat taas arkena koululaisten ja Monikossa asioivien käytettävissä.

Lisätietoja Siivouspäivästä, https://siivouspaiva.com/fi/cleaningday

Takaisin listaukseen