Ajankohtaista

Asuminen, Ilmastotyö, Jätehuolto, Katujen kunnossapito, Kiertokapula, luonto, Siistiksi, Viheralueet

Siistiä! Vai onko?

14.5.2024

Kunnan jokakeväiset Siistiksi-siivoustalkoot ovat loppumetreillä, päättyen 20.5. Vielä on siis muutama päivä aikaa siistiä lähiympäristöä yksin, kaksin tai porukalla niin, että kunta kustantaa roskasäkkien kuljetuksen. Säkit tulee olla jäteauton reitillä, ja kuljetus täytyy tilata Kiertokapulalta ennen talkooajan päättymistä. Roskasäkkien täyttämistä voi jatkaa YLE:n Miljoona roskapussia kampanjan hengessä 5.6.2024 klo 20 saakka.

Roskasäkkien kuljetuksen tilaaminen

Kuljetus tilataan Kiertokapulan asiakaspalvelusta, puh. 075 753 0000, ma-pe klo 9-15. Kun soitat numeroon, vastausautomaatti kysyy ensin soiton aihetta. Valitse 1 (jäteasian tyhjennykset ym.) ja sen jälkeen 1 (kotitaloudet ja vapaa-ajan asunnot).

Ilmoita tilausta tehdessäsi:

– että kyseessä on Nurmijärven kunnan siivoustalkoiden säkkinoutotilaus. (Tilausviite 1848520, maksajana Nurmijärven kunta)

– mistä säkit ovat noudettavissa
– säkkien määrä
– yhteyshenkilönne / talkooporukan vetäjän yhteystiedot

Jätesäkkien nouto tehdään keskiviikkoisin.

Miljoona roskapussia  –kampanja jatkuu 5.6. saakka

Vaikka kunnan Siistiksi-siivoustalkoot päättyvät, niin ympäristön siistimistä kannattaa jatkaa. Yhtenä motivaattorina on YLE:n Miljoona roskapussia -kampanja, ja kampanjan roskalaskuri.

Kampanjan roskalaskuriin voi käydä ilmoittamassa omasta kunnasta keräämiensä roskasäkkien määrän. Tänään 14.5. nurmijärveläisten saldo on 393 pussia. Kirittävää riittää, jos haluaa leikkimielisesti kisata naapurikuntien kanssa. Hyvinkään saldo tänään 806 pussia, Tuusulan 519 pussia ja Vihdin 449 pussia.

Kampanjan virallisena kummina toimii Mikko ”Peltsi” Peltola. Kampanja on näkynyt kevään mittaan mm. Ylen verkkosivuilla ja sosiaalisen median kanavilla.

Takaisin listaukseen