Ajankohtaista

Kaikki

Sääksin jazzterassilla artistivieraita New Yorkista

30.6.2023

Nurmijärven kesään saadaan tuulahdus kansainvälistä jazzia, kun New Yorkissa vaikuttavat basisti Kaisa Mäensivu ja rumpali Joe Peri saapuvat esiintymään yhdessä pianisti Lassi Kouvon kanssa. Maksuton konsertti järjestetään Sääksin uimarannan kahvilan terassilla keskiviikkona 12.7. kello 18.

Pystybassoa soittava Mäensivu on ansioitunut muusikko, joka on opiskellut Sibelius-Akatemiassa ja Manhattan School of Music -konservatoriossa. Hän asuu tällä hetkellä New Yorkissa, mutta keikkailee aktiivisesti kummassakin kotimaassaan. Mäensivun tavoin myös jazzrumpali Peri on valmistunut Manhattan School of Music -konservatoriosta.

Lukuisten artistien kanssa yhteistyötä tehnyt ja eri kokoonpanoissa soittanut Joe Peri on toiminut rumpalina muun muassa Lady Gagan yhtyeessä. Hänen esikoisalbuminsa ”Perillä” julkaistiin helmikuussa 2023. Tuusulalainen Lassi Kouvo on puolestaan aktiivisena keikkailijana tunnettu pianisti, joka on esiintynyt Suomen tärkeimmillä jazzfestivaaleilla ja klubeilla. Vuonna 2019 Suomen perinnejazz ry myönsi hänelle tunnustuksen jazzkulttuurin eteen tehdystä työstä.

Sateen sattuessa konsertti järjestetään terassin sijaan sisällä Sääksin rantakahvilan tiloissa, jolloin sisään pääsee vain rajoitettu määrä yleisöä. Konserttiin on vapaa pääsy.

ke 12.7. klo 18 Sääksin jazzterassi: Lassi Kouvo, Joe Peri, Kaisa Mäensivu. Sääksin uimaranta, Sääksjärventie 604, Rajamäki (Nurmijärvi). Järj. Nurmijärven kulttuuripalvelut, www.nurmijarvi.fi/tapahtuma

Takaisin listaukseen