Ajankohtaista

Kunnallistekniikka, Rakentaminen, Sääksi, Uimarannat

Röykän uimarannan pysäköintialueen laajennustyöt käynnissä

25.4.2024

Röykän uimarannan pysäköintialueen laajennustyöt ovat käynnissä. Röykän uimaranta sijaitsee osoitteessa Kotolahdentie 18. Uimarannalla on uimalaiturin lisäksi kaksi venepaikkalaituria, 67 venepaikkaa, pukukoppi ja WC. Uusi pysäköintialue mahdollistaa uimarannalle kävijöille asianmukaiset pysäköintipaikat tienvarsipysäköinnin sijasta. Pysäköintipaikalle tulee autopaikkoja, invapaikkoja, mopopaikkoja ja pyörätelineitä, joihin saa lukittua turvallisesti pyöränsä.

Pysäköintialueen rakentaminen

Autopaikkoja on Röykän uimarannan pysäköintialueelle tulossa 42, joista kaksi on tarkoitettu liikuntaesteisille ja yksi on tarkoitettu kuorma- tai pakettiautolle. Lisäksi pysäköintipaikalle tulee yhdeksän mopo/moottoripyöräpaikkaa ja polkupyörille tulee 11 telinettä, joihin saa kiinnitettyä yhteensä 22 polkupyörää.

”Työt aloitettiin helmikuussa puustonpoistolla, jonka jälkeen on tehty jo suurimmat maankaivuutyöt. Huhtikuussa olemme asentaneet alueen kuivatukseen liittyviä putkistoja. Toukokuussa aloitetaan reunakivityöt, ja niiden valmistuttua Asfalttikallio Oy aloittaa alueen päällystystyöt. Kun päällystystyöt on tehty, merkitään pysäköintiruudut”, kertoo maanrakennuspäällikkö Petri Inkinen.

”Tämän jälkeen pysäköintialueelle tuodaan pyörätelineet ja roska-astiat sekä asennetaan pysäköintialueen puomi ja liikennemerkit. Pysäköintikielto alueella on klo 22–6. Ennen käyttöönottoa tehdään vielä vihertyöt sekä mahdolliset viimeistelytyöt”, Inkinen lisää.

Takaisin listaukseen