Ajankohtaista

Asuminen, Liikuntapaikat, Rakentaminen, Sääksi, Uimarannat

Röykän uimarannan parkkipaikka ei ole vielä käytössä

29.5.2024

Sääksjärven Röykän uimarannan parkkipaikan perusparannustyöt ovat vielä kesken. Parkkipaikkatyömaan eteen on laitettu aidat, eli sinne ei saa mennä. Työmaalla on tehty pohjatyöt asfaltointia varten, ja jos alueelle mennään, niin pohjatyöt on tehtävä uudestaan.

Asfaltoinnin ensimmäinen vaihe aloitetaan maanantaina 3.6.2024, jos pohja on kunnossa. Upotettavien reunakivetysten asennus voidaan aloittaa loppuviikosta, minkä jälkeen tehdään toinen ja lopullinen asfaltointi. Sen jälkeen asennetaan pyörätelineet, tehdään ajoratamerkinnät ja viimeistelytyöt. Näiden toimien arvioitu kesto on 2,5 viikkoa. Toivottavaa on, että työmaalla työskenteleville annetaan työrauha, jotta työt etenevät suunnitellusti ja parkkipaikka saadaan valmiiksi.

Parkkipaikka on siis pois käytöstä kolmisen viikkoa. Tänä aikana käyttäjien on hyvä muistaa, että Kotolahdentie ei ole rannan parkkipaikka-alue, kuten eivät myöskään tien varrella olevien asukkaiden omat piha-alueet. Vaikka parkkialue on perusparannustyön takia valitettavasti pois käytöstä juuri samaan aikaan, kun aikaiset helteet osuivat kohdalle, tulee asuintonttien rauhaa kunnioittaa ja teitä ei saa tukkia.

Takaisin listaukseen