Ajankohtaista

Opetus ja koulutus, Terveys, Tilakeskus

Rajamäen koulun katolta pudonnut lunta oppilaan päälle – Tilakeskus tehostaa kunnan koulujen ja päiväkotien kattojen tarkistamista

15.2.2022

Tiistaina 15.2.2022 noin klo 11 sattui vakava vaaratilanne Rajamäen koululla, kun koulun D-rakennuksen katolta putosi lunta koulun oppilaan päälle. Paikalle hälytettiin välittömästi ambulanssi ja lapsi pääsi hoitoon. Saamamme tiedon mukaan lapsen tila on vakaa ja lapsi on päivystyksessä seurannassa. Lapsen huoltajat ovat tietoisia tapahtuneesta.

Nurmijärven kunta pahoittelee tapahtunutta ja on ollut yhteydessä lapsen huoltajiin. Asiasta keskustellaan lasten kanssa koulussa ja koulu tarjoaa tukea sitä tarvitseville.

Kunnan tilakeskus on eristänyt Rajamäen koulun pihalta alueen, jotta vastaavaa ei tapahdu uudestaan. Tilakeskus on tarkastanut kunnan kiinteistöjen kattoja ja poistanut lunta säännöllisesti. Tämänpäiväinen onnettomuus on seurausta viime päivien lumisateesta ja lämpötilamuutoksista. Kunnan tilakeskus tehostaa kunnan koulujen ja päiväkotien kattojen tarkistamista ja ohjeistaa myös päiväkotien ja koulujen henkilökuntaa seuraamaan osaltaan tilannetta.

Kunta kiittää esimerkillisesti toimineita oppilaita ja opetushenkilökuntaa, joiden toiminnan ansiosta apua saatiin nopeasti.

Takaisin listaukseen