Ajankohtaista

Lautakunnat, Opetus ja koulutus, Päätöksenteko

Rajamäen kampuksen luonnossuunnitelmat sivistyslautakuntaan lausunnolle  

10.6.2022

Rajamäen kampuksen suunnitelmat etenevät. Rajamäen kampuksesta on tarkoitus rakentaa monikäyttöinen tila opetukselle ja muulle käytölle, kuten liikuntahallille, kirjastolle ja nuorisotilalle. Seuraavaksi sivistyslautakunta lausuu kokouksessaan 16.6.2022 kunnan tilakeskuksen pyynnöstä näkemyksensä Rajamäen kampuksen luonnossuunnitelmista. Kokouksessa on nähtävillä kaksi arkkitehdin laatimaa vaihtoehtoista suunnitelmaa Rajamäen kampuksen rakentamiseksi:

  • Vaihtoehto B: Osa koulusta rakennettaan uudisrakennuksina ja osa koulun tiloista tulee peruskorjattavaan Kuntola-rakennukseen ja lisäksi rakennetaan uusi Rajakaari, johon tulee liikuntatilat ja myöhemmin nuorisotilat ja kirjasto
  • Vaihtoehto D: Kaikki koulun tilat tulevat uudisrakennuksina, lisäksi rakennetaan uusi Rajakaari, johon tulee liikuntatilat ja myöhemmin nuorisotilat ja kirjasto

Tutustu kampukseen liittyviin suunnitelmiin kunnan kotisivuilla sekä esitykseen sivistyslautakunnan lausunnoksi kokouksen esityslistalla.

Sivistyslautakunnan lausunnon jälkeen Rajamäen kampuksen luonnossuunnitelmat etenevät tekniseen lautakuntaan ja tämän jälkeen kunnanhallituksen päätettäväksi.

Takaisin listaukseen