Ajankohtaista

Kaikki

Psykologi Ilona Rauhalan maksuton luento Monikkosalissa

16.1.2024

Television keskusteluohjelmasta tuttu psykologi ja kirjailija Ilona Rauhala vierailee Monikkosalissa Minä elän -luennolla keskiviikkona 7.2. kello 18.

Rauhala on työelämän kehittämiseen ja valmentamiseen erikoistunut psykologi, yrittäjä ja tietokirjailija, joka asettaa valmennustyössään paljon painoa vuorovaikutuskysymyksiin.

Monikkosalissa Rauhala puhuu yhteyden merkityksestä hyvälle elämälle, ja antaa vinkkejä siihen, miten yhteyttä voi kehittää tai parantaa.

Rauhalan mukaan ihmisten välinen inhimillinen yhteys on aina ollut yhteiskuntaa eteenpäin vievä voima. Sen laatu määrittää ihmisen ja yhteisön hyvinvointia ja aikaansaannoksia.

Rauhalan Keskustelun voima -kirja käsittelee onnistuneen keskustelun viittä elementtiä, joita hän myös avaa luennolla. Lopuksi yleisöllä on mahdollisuus keskusteluun ja kysymysten esittämiseen. Luennolle on vapaa pääsy.

Ke 7.2. klo 18, Minä elän! -luento: Psykologi Ilona Rauhala – Mitä inhimillinen yhteys merkitsee hyvälle elämälle. Vapaa pääsy, ilmoittaudu ennakkoon www.nurmijarvenopisto.fi tai puh. 040 938 1007. Järj. Nurmijärven kulttuuripalvelut ja Nurmijärven Opisto

Takaisin listaukseen