Ajankohtaista

Asuminen, Jätehuolto, Kiertokapula, Siistiksi

Olethan päivittänyt jätehuoltotietosi Kiertokapulan Asiakasnetissä?

18.1.2023

Kiertokapula on valmistellut nurmijärveläisten jätehuoltopalveluita maaliskuun 1. päivä alkavaa jätteenkuljetusta varten. Jätehuollon järjestäjän muuttuminen aiheuttaa valitettavasti selvityksiä ja ilmoitustehtäviä myös kuntalaisille. Loppuvuodesta 2022 Kiertokapula lähetti postia kuntalaisille. Kirjeessä pyydettiin tarkistamaan omat yhteystiedot ja nykyinen jätehuoltopalvelu sekä ilmoittamaan, jos tiedoissa oli puutteita tai virheitä. Asiakaskirjeessä oli myös asiakasnumero, jolla kirjaudutaan Kiertokapulan asiakasnettiin.

Asioi kätevästi Asiakasnetin kautta

Yhteystietoja ja astiatyhjennystietoja voi ilmoittaa sähköisesti Kiertokapulan kotisivuilla Asiakasnetissä, asiakasnetti.kiertokapula.fi. Kirjautumiseen tarvitset asiakasnumerosi, jonka olet saanut Kiertokapulan lähettämässä asiakaskirjeessä. Jos olet hukannut saamasi asiakasnumeron, ota yhteyttä puhelimitse numeroon 075 753 0010 (pvm/mpm) ma-pe 8-18.

Yhteystietoja kannattaa muutoinkin pitää ajan tasalla, sillä Kiertokapula viestii tekstiviesteillä esimerkiksi tyhjennyksen viivästymisestä tai muista äkillisistä muutoksista.

Asiakasnetissä voit myös ilmoittaa kompostoinnista, keskeyttää jäteastian tyhjennyksen määräajaksi ja tehdä muutoksia jäteastian tyhjennysväleihin.

Ensimmäisen Kiertokapulan kautta tulevan tyhjennyksen ajankohdan voit tarkistaa 15.2.2023 alkaen. Kirjautumiseen tarvitset asiakasnumerosi, ja ensimmäisellä kirjautumiskerralla salasanana toimii laskutusosoitteesi, joka tulee kirjoittaa isoilla kirjaimilla.

Takaisin listaukseen