Ajankohtaista

Aleksia, Ilmastotyö, Opetus ja koulutus, Varhaiskasvatus

Osta koulujen ja päiväkotien ylijäämäruokaa ResQ Club -sovelluksella!

13.5.2024

Haluaisitko nauttia herkullisen ja edullisen aterian? Se on mahdollista, kun lataat ResQ Club –sovelluksen, ja ostat ylijäämäruokaa Aleksian koulu- ja päiväkotikeittiöistä. Ylijäämäruokaa syntyy silloin, kun ruokaa jää yli, suunnitellusta tai kuumennetusta ruokamäärästä.  Jokainen ostaja voi sanoa olevansa maapallon pelastaja ja hyväntekijä, koska ostamalla ylijäämäruokaa autat vähentämään ruokahävikkiä edistäen samalla ympäristöystävällistä ruokakulttuuria.

ResQ Club -sovellus – kätevä keino hyväntekemiseen

Ruokahävikkimäärät ovat Nurmijärvelläkin sekä taloudellisesta että ympäristökuormituksen näkökulmasta merkittäviä. Aleksia pyrkii monin eri tavoin vähentämään ruokahävikkiä, ja yksi tapa on myydä kuntalaisille ylijäänyttä ruokaa ResQ -Club -sovelluksen kautta.

ResQ Club -sovellus on puhelimeen ladattava suomalainen hävikkiruokasovellus. Kun lataat puhelimeesi sovelluksen ja otat haluamasi alueen ResQ-tarjonnan seurantaan, näet aina, mitä hävikkiruokaa on tarjolla ja milloin se pitää noutaa. Edulliset annokset myös maksetaan sovelluksella.

Noudettava ruoka haetaan keittiön aukioloaikana ja se on valmiiksi pakattuna, eikä ruokaa noudettaessa tarvitse esittää tietoja sovelluksen kautta. Näin ruoka-annoksen voi tilata myös joku muu kuin noutaja, mikä on toimiva ratkaisu esimerkiksi ikäihmisen kohdalla, jolla ei ole älypuhelinta.

Aleksia on Nurmijärven kunnan omistama liikelaitos, joka tarjoaa ruoka- ja siivouspalveluita kouluihin ja päiväkoteihin. Olemme sitoutuneita ruokahävikin vähentämiseen, ja yhdessä asiakkaiden ja kuntalaisten kanssa voimme tukea ympäristöystävällistä ruokailua. 

Aleksia ruoka- ja siivouspalvelut logo.

Takaisin listaukseen