Ajankohtaista

Aleksia, Asuminen, Ilmastotyö, luonto, Nuoriso, Opetus ja koulutus, Siistiksi, Sähkö, Tapahtumat, Yritykset

Osallistu Earth Hour tapahtumaan ja sammuta valot tunniksi 25.3.

21.3.2023

Earth Hour on maailmanlaajuinen ympäristötapahtuma ja kansanliike, jossa symbolisena eleenä sammutetaan valot tunnin ajaksi luonnon ja ilmaston puolesta. Earth Hour järjestetään lauantaina 25.3. 2023 klo 20.30–21.30. Tapahtuma pysäyttää myös miettimään omia arjen valintoja ja kulutustottumuksia. Voisiko niitä muuttaa – ihan pysyvästi? Tapahtumalla herätellään myös päättäjiä, yrityksiä ja talouselämän vaikuttajia. Heillä on merkittävä rooli ilmastonmuutoksen hillitsemisessä ja luonnon monimuotoisuuden säilyttämisessä

Miten voisit toimia ympäristöystävällisemmin?

Earth Hour on kasvanut vuosien saatossa valojen sammutuksesta kansanliikkeeksi, jonka tavoite on yhdistää ihmiset ilmasto- ja ympäristökriisin ratkaisemiseksi. Earth Hour innostaa ilmastotekoihin, lisää yhteishenkeä sekä vahvistaa yksilöiden sitoutumista ympäristöystävälliseen toimintaan.

Mitä syömme, miten liikumme ja kulutamme? Valinnoilla on vaikutus ympäristöön – onhan meitä valinnantekijöitä maapallolla valtava määrä. Earth Hour pysäyttää pohtimaan näitä valintoja. Miten alkaisin toimimaan ympäristöystävällisemmin ja vastuullisemmin? Ei vain tämän tunnin ajan, vaan tunnista toiseen.

Earth Hour -kampanja kannustaa ihmisiä antamaan lupauksia maapallolle. Mikä voisi olla sinun lupauksesi maapallolle? Käy tekemässä lupaus luonnolle WWF:n verkkosivulla. Lupausideoita löytyy, https://wwf.fi/earthhour/ideat/.

Kerro lupauksestasi sosiaalisessa mediassa. Voit käyttää valmiita materiaaleja, https://wwf.fi/earthhour/kuvia-someen/, tai tehdä omia. Tägää postauksessasi @wwfsuomi ja käytä #EarthHourSuomi.

Sammutetaan lauantaina valot tunniksi. Tehdään lupauksia, sillä pienistä syntyy suuria – yhdessä tekemällä!

 

Kolme nuorta naista istuu kynttilän valossa.
Kuva: Liisa Takala

 

Takaisin listaukseen