Ajankohtaista

Opetus ja koulutus, Rekrytointi

Onko Kivenpuiston erityiskoulu sinulle tuttu? Koulu rekrytoi useita työntekijöitä!

7.3.2022

Joko tunnet Kivenpuiston koulun? Kivenpuiston koulu on 130 oppilaan erityiskoulu 1.–9. luokkalaisille. Kivenpuiston tehtävänä on tarjota erityisopetusta oppilaille, jotka tarvitsevat erityisen vahvaa tukea oppimiseensa. Koulu sijaitsee Nurmijärven Kirkonkylällä vuonna 2006 valmistuneissa tiloissa. Koulun oppilasmäärä ja henkilökuntamäärä ovat viime vuosina olleet kasvussa ja tällä hetkellä koulussa työskentelee 60 opetus- ja kasvatushenkilökuntaan kuuluvaa. Perusopetuksen lisäksi koulussa tarjotaan vammaisten lasten aamu- ja iltapäivähoitoa päivittäin klo 7.30–16.30 välisenä aikana ja myös koulun loma-aikoina, lukuun ottamatta heinäkuuta ja koulun joululomaa.  Koulu on poikkeuksellinen koko Uudenmaan alueella.

”Meidän koulumme vahvuus uusmaalaisessa erityisopetuskentässä on erillisen erityiskoulun tuoma vertaistuki toisista ammattilaisista työtehtävästä riippumatta. Se näkyy myös hyvänä fiiliksenä koulussamme”, Kivenpuiston koulun rehtori Katri Kangas-Pusa sanoo.

Kivenpuisto hakee tällä hetkellä useampaa työntekijää, tervetuloa ilmiöntekijäksi!

Linkki avoimiin työpaikkoihin!

 

Kivenpuistoon tullut lisää työpaikkoja

Viime vuosina vammaisopetuksen tarve on Nurmijärvellä kasvanut ja sitä varten Kivenpuistoon on perustettu kolme uutta luokkaa. Myös emo-opetuksen määrää on kasvaneen tarpeen vuoksi lisätty kahdella opettajalla ja yhdellä luokalla lukuvuodeksi 2021–2022. Kasvun vuoksi henkilökuntaa on palkattu jatkuvasti lisää aluksi määräaikaisiin työsuhteisiin. Viime syksyn päätöksenteossa on vammaisopetuksen määrän kasvu huomioitu myös budjetissa ja Kivenpuistoon on perustettu kaksi uutta erityisluokanopettajan virkaa ja 13 uutta henkilökohtaisen avustajan toimea.

Merkityksellistä työtä tarjolla

Erityisen vahvaa tukea tarvitsevissa oppilaissa on monenlaista erityisyyttä vammaisuuden, autismin kirjon, tunne-elämän haasteiden ja vahvojen oppimisvaikeuksien alueilta.

”Henkilökuntamme keskeistä työtä on löytää keinot oppilaan oppimisen tukeen ja tarjota ryhmämuotoista erityisopetusta, jossa pyritään yksilöllisiin ratkaisuihin”, rehtori Katri Kangas-Pusa kertoo.

Kivenpuiston henkilökunta koostuu erityisopetuksen ja kasvatuksen asiantuntijoista, jolla on kunnianhimoa kehittää itseään vaativissakin kohtaamisissa lasten ja nuorten kanssa.

”Tähän tarvitaan sinnikkyyttä ja lämpöä, ja sitä työntekijöiltämme löytyy. Koulumme on viime vuosina kasvaneen henkilökunta- ja oppilasmäärän johdosta rakentanut itseään uusiksi. Tässä muutoksen tekemisessä meillä ollaan taitavia ja pystymme tarjoamaan laadukasta ja turvallista erityisopetusta.”

Osaajia haussa

Vaativa työ tarvitsee erityisen taitavia tekijöitä, ja näistä tekijöistä on tällä hetkellä pulaa kaikkialla Uudellamaalla.

”Meillä erityisesti määräaikaisten tehtävien runsaan määrän ja vaativan työtehtävän yhdistelmä ovat aiheuttaneet rekrytointiin haastetta, onhan vakituiseen työtehtävään helpompi sitoutua ja kasvaa ammattilaisena. Nyt tilanne helpottuu, koska voimme tarjota vakituisia virkoja. Toivottavasti löydämme suurisydämisiä ammattilaisia joukkoomme!”, Kangas-Pusa toivoo.

Kivenpuiston koulu hakee yhteensä 13 henkilökohtaisen avustajaa, 6 oppilasohjaajaa ja yhtä koulunkäynnin ohjaajaa. Auki tulevat oppilasohjaajien ja henkilökohtaisten avustajien työtehtävät koostuvat päivähoidon toiminnan ohjaamisesta ja lasten arjessa avustamisesta sekä koulutuntien aikana tehtävänä on oppimisen tukeminen yhdessä erityisluokanopettajan kanssa. Koulunkäynnin ohjaajan tehtävä taas keskittyy koulutuntien aikana tehtävään työhön ja on osa-aikainen.

”Tehtäviin etsitään lähihoitajia tai vastaavan soveltuvan ammattitutkinnon omaavia”, Kangas-Pusa taustoittaa: ”Auki on tulossa myös kolme määräaikaista erityisluokanopettajan tehtävää. Toivonkin, että tehtävistä kiinnostuneet hakevat paikkoja. Ja mikäli heillä herää kysymyksiä, minuun tai vastaavaan ohjaajaan Nina Suutariin saa olla aina yhteydessä!”

Katrin yhteystiedot 040-3174157 tai vastaava ohjaaja Nina Suutari 040-3174280

Takaisin listaukseen