Ajankohtaista

Kuntastrategia, Päätöksenteko, strategia, Valtuusto

Nyt päätetään kuntastrategiasta – Katso valtuuston kokous suorana 23.3. klo 18 alkaen!

23.3.2022

Nurmijärven kunnanvaltuusto kokoustaa tänään 23.3. klo 18 alkaen. Kokouksessa on tarkoitus päättää mm. Nurmijärven kuntastrategiasta vuosille 2022–2030 ja teknisen johtajan valinnasta. Esityslistaan voi tutustua täällä ja valtuustonkokous on katsottavissa suorana lähetyksenä klo 18 alkaen kunnan kotisivuilla.

 

Kuntastrategia ohjaa koko kunnan toimintaa. Kunnan visioksi pohjaesityksessä esitetään Nurmijärvi – paremman arjen ilmiö. Pohjaesityksessä visiota konkretisoidaan kolmella teemakokonaisuudella ja näitä toteuttavilla kuudella painopistealueella. Kuntastrategiaan on osallistettu laajasti kuntalaisia ja muita kunnan sidosryhmiä keväästä 2021 alkaen. Voit lukea lisää esityslistalta.

Valtuuston on tarkoitus myös päättää Nurmijärven kunnan teknisen johtajan viran täyttämisestä. Tekninen johtaja kuuluu kunnan johtoryhmään ja vastaa ympäristötoimialasta.  Ympäristötoimialalla työskentelee noin 170 henkilöä. Henkilöstö koostuu rakennus- ja kiinteistöalan, kaavoituksen, suunnittelun, ympäristöasioiden ja kunnallistekniikan asiantuntijoista ja työntekijöistä. Virkaan esitetään Juha Oksasta.

Lisäksi kokouksessa käsitellään vastaukset kahteen valtuustoaloitteeseen ja kuullaan kunnanjohtajan ajankohtaiskatsaus. Kokouksen aluksi jaetaan kunniamerkkejä ansioituneille kunnan työntekijöille sekä kunnan päättäjille.

Takaisin listaukseen