Ajankohtaista

Viestintä

Nurmijärvi-tiedotuslehden teemana hyvinvointi – lehti jaetaan kuntalaisille viikonloppuna

24.1.2023

Nurmijärven kunnan tiedotuslehti jaetaan viikonlopun 28.-29.1.2023 aikana Nurmijärven kotitalouksiin. Lehti julkaistaan myös kunnan kotisivuilla.  Lehden teemana on hyvinvointi. Lehdessä kerrotaan hyvinvointialueen käynnistymisestä ja kuntaan jäävästä hyvinvointityöstä taaperosta aikuisuuden kynnykselle. Lehdestä löytyy myös tietoa aikuisten ja ikäihmisten liikunnasta, kulttuuritapahtumista ja ikäihmisten yhteisöllisyyttä vahvistavista toiminnasta.

”Vaikka hyvinvointialueiden käynnistyminen on historiallinen muutos, hyvinvoinnin edistäminen säilyy kuitenkin jatkossakin kuntamme strategian keskiössä. Tuoreessa tiedotuslehdessä tarjoamme näkökulmia kunnassa tehtävään hyvinvointityöhön. Lehdessä on paljon myös muuta ajankohtaista asiaa”, Nurmijärven kunnan viestintäpäällikkö Teemu Siltanen kertoo.

Kevään aikana Nurmijärven kunnassa on käynnissä useita kehityshankkeita, joihin kuntalaisilla on mahdollisuus osallistua. Lehdessä pyydetään muun muassa kuntalaisia kertomaan muistoja ja antamaan aineistoja Nurmijärven tulevaan historiaan, kerrotaan Kirkonkylän kehittämisestä sekä rakentamisen lisäämisestä Nurmijärven kyliin. Myös talouden sopeuttamistyön etenemisestä kerrotaan. Lisäksi lehdessä on tietopaketti kevään eduskuntavaaleista.

”Nurmijärvi syntyy ja kehittyy yhteistyössä. Toivommekin, että mahdollisimman moni nurmijärveläinen innostuisi osallistumaan kunnan kehityshankkeisiin ja tapahtumiin myös tämän kevään aikana”, Siltanen kannustaa.

Nurmijärven kevät on täynnä tapahtumia

Lehdessä on kattava paketti tietoa kevään tapahtumista Nurmijärvellä. Monikon kalenterista, tapahtumakalenterista ja Monikkosali-osiosta löytyy tietoa tapahtumista kaikenikäisille. Poimi lehdestä juuri sinulle sopivat tapahtumat ja lähde nauttimaan.

Lehti löytyy myös sähköisenä kunnan kotisivuilta >>

 

Nurmijärven tiedotuslehti 1/2023 kansi

Takaisin listaukseen