Ajankohtaista

Päätöksenteko, Viestintä

Nurmijärven paikallispolitiikkaa Spotifyssa ja Youtubessa – Uudessa Listapalaveri-sarjassa perataan Nurmijärven ajankohtaisista ilmiöistä

17.8.2023

Kaikki puhuvat Nurmijärvi-ilmiöstä, mutta mistä ilmiöistä Nurmijärvellä puhutaan? Nurmijärven kunta aloittaa uuden Listapalaveri-sarjan, jossa perataan rennolla ja asiantuntevalla otteella paikallispolitiikan kiinnostavia kiemuroita. Listapalaveri julkaistaan sekä videona että podcastina kuukausittain ennen valtuuston kokousta. Ensimmäinen Listapalaveri-jakso julkaistaan tiistaina 22.8.

”On niin hauskaa päästä kokeilemaan uusia juttuja! Listapalaverin tarkoitus on tehdä päättäjiä sekä ajankohtaisia asioita tutuksi. Yritämme myös innostaa kuntalaisia ja muita Nurmijärven ystäviä keskustelemaan. Uskomme, että tämä uusi kanava on mahdollisuus tavoittaa niitäkin, joita emme ole vielä muita reittejä löytäneet. Toivomme aktiivista palautetta, ideoita, kommentteja – risut, mutta myös ruusut ovat lämpimästi tervetulleita!”, kunnanjohtaja Outi Mäkelä sanoo. Palautetta Listapalaverista voi antaa kunnan somekanavissa sekä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen viestinta@nurmijarvi.fi.

Listapalaverin löylynheittäjänä toimii kunnanjohtaja Outi Mäkelä.

 

Jokaisessa Listapalaveri-jaksossa kahvipöydän ääreen kokoontuu kunnanvaltuutettuja, jotka nostavat esille omasta mielestään kiinnostavimmat ajankohtaiset ilmiöt. Keskustelun löylynheittäjänä toimii Nurmijärven kunnanjohtaja Outi Mäkelä. Ensimmäinen Listapalaveri-jakso julkaistaan tiistaina 22.8. Spotifyssa ja Youtubessa sekä kunnan kotisivuilla ja somekanavissa. Voit tilata Listapalaverin Spotifyssa ja Youtubessa jo nyt!

Listapalaveri julkaistaan kuukausittain ennen valtuuston kokousta. Listapalaveri-podcast on kestoltaan noin 30 minuuttia, kun Listapalaveri-video puolestaan noin 10 minuuttia.

”Podcast mahdollistaa Listapalaveriin uppoutumisen syvällisemmin esimerkiksi autossa tai koiraa lenkittäessä. Yksi podcast-jakso kestääkin suunnilleen ajomatkan Nurmijärveltä Helsinkiin, joten se on sopivaa seuraa työmatkalle. Video puolestaan on mitoitettu somealustoille sopivaksi, napakammaksi katsaukseksi Listapalaveri-keskusteluun”, kunnan viestintäpäällikkö Teemu Siltanen kertoo.

Kunta lisää videoviestintää

Listapalaverin tuotannosta ja toteutuksesta vastaa kunnan viestintäpalvelut, joka vastaa elokuusta alkaen myös valtuuston videoinneista.

”Kun toteutamme videoviestintää omana työnä, voimme lisätä videoviestintää ja saavutamme samalla säästöjä kunnalle”, Siltanen taustoittaa.

Ota Listapalaveri seurantaan jo nyt!

Tilaa kunnan Youtube-kanava.
Seuraa Listapalaveria Spotifyssa.

Takaisin listaukseen