Ajankohtaista

Lukio, Opetus ja koulutus

Nurmijärven lukio Suomen kuudenneksi paras lukio

4.6.2022

Tänään Nurmijärvellä on riittänyt syytä juhlaan. Kesälomat alkoivat oppilailla, opiskelijoilla ja opettajilla. Nurmijärvellä yhteensä 200 ylioppilasta sai tänään painaa valkolakin päähänsä. Näistä 104 valmistui Nurmijärven lukio osta ja 96 Arkadian yhteislyseosta. Nurmijärven lukiolla iloittiin myös upeasta menestyksestä STT:n lukiovertailussa. Nurmijärven lukio sijoittui valtakunnallisessa suurten lukioiden vertailussa kuudenneksi. Lisäksi maakunnan listauksessa Nurmijärven lukio sijoittui niin ikään kymmenen parhaan lukion joukkoon.

”Olemme erittäin iloisia ja ylpeitä tänään valmistuvista Nurmijärven lukion uusista ylioppilaistamme. Tänään julkaistussa STT:n lukiovertailussa upea menestys on merkittävä saavutus koko lukion yhteisöllemme”, Nurmijärven lukion rehtori Heidi Handolin-Kiilo sanoo.

STT:n lukiovertailussa ylioppilaskirjoitusten tuloksia verrataan opiskelijoiden peruskoulun päättötodistuksiin. Näin lukion vaikutuksesta oppimistuloksiin saa paremman kuvan kuin vertaamalla vain eri lukioiden yo-tuloksia.

”Lukioyhteisömme vahva yhteisöllisyys ja muuntautumiskyky sekä usko tulevaan kaiken muutoksen keskellä tuotti nyt myös laadukkaita tuloksia ylioppilaskirjoitusmenestyksenä. Erityisen ilahduttavaa on ollut nähdä myös niin monen valmistuvan ylioppilaamme saavuttaneen omat henkilökohtaiset tavoitteensa sekä osan myös ylittäneen omatkin tavoitteensa. Onnea tänään valmistuville uusille ylioppilaille ja heidän läheisilleen sekä kiitos lukiomme toiminnassa olleille!”, Heidi Handolin-Kiilo sanoo.

Nurmijärven kunta onnittelee tuoreita ylioppilaitamme sekä Nurmijärven lukiota todella upeasta sijoituksesta ja erityisesti sen eteen tehdystä työstä!


Nurmijärven lukio_ylioppilaat_ylioppilaslakki_kevätjuhla

Takaisin listaukseen