Ajankohtaista

Rakentaminen, Rekrytointi

Nurmijärven kunta etsii maarakennuspäällikköä – katso hauska video!

14.3.2022

Nurmijärven kunta etsii maarakennuspäällikköä. Tehtävää voi hakea 8.4. klo 15 mennessä osoitteessa nurmijarvi.fi/tyopaikat. Kunnan maarakennuspäällikön tehtävässä pääsee koordinoimaan mm. kunnan infrahankkeiden valmistelua ja läpivientiä. Kunta on julkaissut humoristisen videon vauhdittamaan rekrytointia. Katso uusi #ilmiöntekijät-video alta:

Videolla lukuisista elokuvista tuttu Timo Lavikaisen näyttelemä maarakennuspäällikkö on hypätä kirjaimellisestikin liian suuriin saappaisiin. Olisiko sinusta ammattitaitoiseksi maarakennuspäälliköksi? Hae tehtävää tästä.

”Nykyisen maarakennuspäällikkömme eläköityessä haluaisimme löytää suuriin saappaisiin mahdollisimman pätevän osaajan. Päätimme satsata näkyvyyteen humoristisella videolla”, viestintäpäällikkö Teemu Siltanen kertoo. ”Toki videolla esiintyvä maarakennuspäällikkö ei oikein täytä suuria saappaitaan.”

Oletko sinä etsimämme maarakennuspäällikkö?

Etsimme ammattitaitoista maarakennuspäällikköä vireään kasvukuntaamme!

Löytyykö sinulta soveltuva koulutus (rkm, ins. tai vastaava) ja kokemusta kunnallistekniikan  rakentamisesta ja rakennuttamistehtävistä? Entä palaako rinnassasi innostunut asenne ja olet yhteistyökykyinen? Maarakennuspäällikön monipuolisessa tehtävässä pääset koordinoimaan mm. kunnan infrahankeiden valmistelua ja läpivientiä urakalla toteuttamisena ja omajohtoisena tuotantona sekä maaläjitysalueiden tuotantoa kuntalaisten hyväksi.

Maarakennuspäällikkö vastaa kunnallistekniikan investointien toteutuksesta vuositavoitteiden mukaisesti sekä rakennuttamisen, rakentamisen ja maanläjitystoiminnan kehittämis-, asiantuntija- ja hallintotehtävistä. Maarakennuspäällikkö johtaa ja kehittää kunnallistekniikan rakentamisen tulosyksikköä, johon kuuluu 14 vakinaista työntekijää.

Maarakennuspäällikön tehtävää voi hakea tästä. Katso sivulta myös muut teknisen alan avoimet työpaikat!

Kunnan edellinen rekrytointivideo kerännyt huiman suosion

Edellisen kerran Timo Lavikainen näytteli kunnan rekrytointivideolla innostunutta rantapelastajaa, joka oli tullut kesätöihin jo talvipakkasilla. Rekrytointivideo on noussut lyhyessä ajassa erittäin suosituksi sosiaalisessa mediassa: noin viikossa videota on katsottu yli 310 000 kertaa.

”Rantapelastaja-video on kirkkaasti kunnan kaikkien aikojen suosituin sosiaalisen median sisältö. Pelkästään Facebookissa video on jaettu yli 800 kertaa. Hienoa, että video on tuonut iloa ihmisten arkeen ja naurut on haluttu jakaa myös kavereiden kanssa – uskon tämän vauhdittavan myös kesän rantapelastajarekrytointeja”, Siltanen kertoo. Katso rantapelastaja-video tästä.

Timo Lavikaisen kanssa tehdyt rekrytointivideot linkittyvät Nurmijärven kunnan laajempaan työnantajamielikuvaviestinnän kehittämiseen ja #ilmiöntekijät-rekrytointikampanjaan.

”Tavoitteemme on olla hyvän fiiliksen työpaikka ja haluamme työnilon näkyvän myös rekrytointiviestinnässämme. Huumorin ohella Ilmiöntekijät-kampanjassa kunnan työntekijät kertovat työstään ja sen merkityksellisyydestä. Haluammekin eri tavoin ravistella kuntatyöhön liittyviä stereotypioita ja tuoda esille sitä fiilistä, mikä meillä kunnalla on”, Siltanen kertoo.

Tähän mennessä julkaistuihin #Ilmiöntekijät-sisältöihin voi tutustua mm. osoitteessa nurmijarvi.fi/tyopaikat sekä Nurmijärven kunnan sosiaalisen median kanavissa.

 

Takaisin listaukseen