Ajankohtaista

Kaikki

Nurmijärven kunnan tiedotuslehden teemana kuntavaalit – jaetaan kotitalouksille keskiviikkona

24.5.2021

Nurmijärven kunnan tiedotuslehti jaetaan kotitalouksille keskiviikkona 26.5. Tiedotuslehden teemana on kuntavaalit ja lehdessä muun muassa esitellään kaikki paikalliset ehdokkaat, kerrotaan äänestyspaikat ja koronan vaikutuksista äänestämiseen. Lisäksi lehdessä kerrotaan tulevan kesän tapahtumista sekä muista ajankohtaisista asioista.

”Kuntavaalit ovat nähdäkseni tärkeimmät vaaleistamme, sillä nyt meillä on mahdollisuus valita päättäjät, jotka tekevät päätöksiä lähimpänä arkeamme. Kunta haluaa tuoda Nurmijärvi-tiedotuslehden kautta vaalit lähemmäs kuntalaisia ja järjestyksessä vuoden toisen tiedotuslehden teemaana on kuntavaalit. Luvassa on tuhti paketti vaaleihin liittyvää tietoa aina äänestämisestä ja koronan vaikutuksista taustoittaviin haastatteluihin”, kunnan viestintäpäällikkö Teemu Siltanen kertoo ja jatkaa: ”Lehdessä julkaistaan kootusti myös jokaisen ehdolle lähteneen 239 ehdokkaan tiedot ja ehdokasnumero.”

Tiedotuslehdessä löytyy tiedot ennakkoäänestyspaikoista, vaalipäivän äänestyspaikoista sekä tietoa äänestämisestä. Tiedot löytyvät myös kunnan kotisivuilta osoitteesta nurmijarvi.fi/kuntavaalit.

”Toivottavasti mahdollisimman moni nurmijärveläinen antaisi äänensä vaaleissa. Pyrimme tarjoamaan tietoa vaaleista niin tiedotuslehdessä, kunnan kotisivuilla kuin sosiaalisessa mediassakin. Lisäksi järjestämme Nurmijärven Uutisten kanssa yhteisen vaalipaneelin 1. kesäkuuta”, Siltanen kertoo.

Kesän tapahtumat ja ilmiöt

Kuntavaalien ohella kunnan tiedotuslehti kokoaa kansien väliin myös muut ajankohtaiset asiat Nurmijärveltä. Lehdessä kerrotaan muun muassa kesän tapahtumista, tulevista rakennushankkeista sekä kunnan kehittymisestä.

”Taaborinvuorella riittää tämän hetken tiedon valossa nähtävää Seitsemästä veljeksestä Olviretkeen ja Vaahteramäen Eemelistä valovoimaisen Erinin konserttiin. Lisäksi lehdessä kerrotaan esimerkiksi pääkirjaston peruskorjauksesta, Nurmijärven matkailun kehittämisestä ja kunnan väestönkasvusta. Kiinnostavaa sisältöä on luvassa myös historiasta kiinnostuneille”, Teemu Siltanen vinkkaa.

Lehti jaetaan julkisena tiedotteena 26.5.2021 Nurmijärven kunnan kotitalouksille. Tiedotuslehti julkaistaan totuttuun tapaan myös kunnan kotisivuilla osoitteessa nurmijarvi.fi/tiedotuslehti

 

 

Takaisin listaukseen