Ajankohtaista

Kaikki

Nurmijärven kunnan sponsorointirahan haku alkaa 1.11.

28.10.2021

Nurmijärven kunta jakaa sponsorointirahaa tulevalle kalenterivuodelle 2022. Sponsorointirahaa yhteistyösopimuksiin voi hakea 1.-30.11.2021 kunnan kotisivuilla olevalla lomakkeella.

Nurmijärveläiset järjestöt, seurat, urheilijat, ryhmät ja joukkueet voivat hakea kunnan sponsorointirahaa vuodelle 2022. Kaikki pidemmästä sponsorointisopimuksesta kiinnostuneet hakevat sponsorointirahaa samalla lomakkeella ja samaan aikaan. Hakemukseen kuuluu myös vapaamuotoinen perustelu.

”Nurmijärven kunta haluaa tehdä myös ensi vuonna sponsoriyhteistyötä paikallisten toimijoiden kanssa. Kaikki hakijat ovat samalla viivalla, emmekä arvota esimerkiksi naisten ja miesten joukkueita tai taidetta ja eri urheilulajeja eri tavalla, vaan kriteerinä on sponsoroitavan tahon tarjoama näkyvyys Nurmijärven kunnalle”, viestintäpäällikkö Teemu Siltanen kertoo. ”Kuten kunnanhallituksen hyväksymässä linjauksessa tuodaan esille, kunnan sponsorointi on ensisijaisesti markkinointia, ei avustusta. Tämän vuoksi sponsorointisopimukset ovat painottuneet edellisinä vuosina lähinnä valtakunnallisella ja/tai kansainvälisellä tasolla toimiville.”

Kuten aiempina vuosina kunta jakaa sponsorointirahaa tulevalle kalenterivuodelle. Päätökset sponsorointisopimuksista tehdään kunnassa joulukuussa 2021.

”Kunnan talous pyörii kalenterivuosittain, ja valtuusto päättää viestinnän budjetista seuraavan kerran marraskuussa. Tämän jälkeen tiedämme, kuinka paljon meillä on määrärahoja sponsorointiin ja muuhun markkinointiin”, Siltanen kertoo. Tuleva sponsorikumppani voi laskuttaa kuntaa joustavasti toimintavuoden aikana.

Kunta solmii kahdenlaisia sponsorointisopimuksia

Kunta tekee pidempikestoisia sponsoriyhteistyösopimuksia kalenterivuoden ajaksi, joita varten kunta on avannut kotisivuilleen edellä mainitun hakulomakkeen.

Lisäksi kunta tekee markkinointiyhteistyötä lyhyempikestoisten hakkeiden tai tapahtumien kanssa, joissa kunta ei ole pääasiallinen toteuttaja. Näitä hankkeita varten sponsorointitukea voi hakea joustavasti koko vuoden ajan. Kunta päättää tapauskohtaisesti osallistumisestaan hankkeiden rahoitukseen tai markkinointiin.

Hakuaika: 1.-30.11.2021
Sponsorointipäätökset: joulukuu 2021
Hakeminen: www.nurmijarvi.fi/sponsorointi

Takaisin listaukseen