Ajankohtaista

Joukkoliikenne

Nurmijärven joukkoliikenteeseen mobiilisovelluksen vuosilippu kokeiluun

31.3.2023

Korsisaari tiedottaa 31.3.2023, että Nurmijärven joukkoliikenteen tulee kokeiluun mobiilisovelluksen vuosilippu. Vuosilippu tulee 1. huhtikuuta myyntiin Korsisaaren mobiilisovellukseen. ”Tämä ei ole aprillipila, vaan täyttä totta. Vuosilipun myyntiä testataan alkuun huhtikuun ajan. Vuosilippu on myynnissä 1.-30.4.2023”, Korsisaaren tiedotteessa kerrotaan. 

Mitä vuosilippu maksaa?

  • Nurmijärvi – Helsinki 999 €
  • Nurmijärvi – Espoo, Vantaa ja Tuusula 699 €
  • Nurmijärvi – Hyvinkää 629 €

Vuosilippu myydään edullisemmin, kuin koko vuoden 30-päivän kausiliput. Vuosilippu on voimassa 365 vuorokautta ostopäivästä lähtien. Jos ostaisit 12 kertaa Nurmijärvilipun Nurmijärvi – Helsinki välille maksaisit 1 278 €, Nurmijärvi – Espoo, Vantaa ja Tuusula välille 894 € tai Nurmijärvi – Hyvinkää välille 804 €. Joten nyt on hyvä mahdollisuus tehdä selvää säästöä ja helpottaa omaa kulkemista ostamalla vuosilippu.

Uusi sarjalippu mobiilisovelluksen valikoimaan

Huhtikuun alussa mobiilisovellukseen tulee uusi sarjalippu. Myyntiin tulee aikuisten 10 matkan sarjalippu Nurmijärvi – Kivistö välille. Sarjalipun hinta on 36 €. Sarjaliput ovat voimassa vuoden ostopäivästä ja yksittäinen lippu on voimassa 60 minuuttia aktivoinnista.

Toisin kuin vuosilippu, Nurmijärvi – Kivistö tulee myyntiin toistaiseksi.

Eikö Korsisaaren mobiilisovellus ole vielä tuttu?

Korsisaaren mobiilisovellus on ladattavissa älypuhelimellesi Google Playsta tai App Storesta. Hae kaupasta Korsisaari-sovellus ja asenna se puhelimeesi. Mobiilisovellus toimii uusimmissa Android- ja iOS-puhelimissa. Korsisaari-sovelluksella voit osaa kerta-, sarja– ja kausiliput suoraan älypuhelimeen. Sovelluksessa ostettavat eri lipputuotteet ja hinnat löytyvät sovelluksesta ja Lipputuotteet-osiosta. Löydät myös ajankohtaiset joukkoliikenteen tiedotteet liikenne -osiosta, kun sallit ilmoitukset taas myös tiedon puhelimesi näytölle aina uuden uutisen yhteydessä.

Takaisin listaukseen