Ajankohtaista

Hyvinvointi

Nurmijärvelle THL:n kunniamaininta ansiokkaasta hyvinvoinnin ja terveyden edistämistyöstä

24.11.2022

THL antaa vuosittain kunnille kunniamaininnan erityisen ansiokkaasta hyvinvoinnin ja terveyden edistämistyöstä. Tänä vuonna kunniamaininnan saivat Nurmijärven kunta ja Oriveden kaupunki. Palkinnot jaettiin kymmenettä kertaa järjestetyn Hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen päivän yhteydessä 24.11.2022. Nurmijärven kunnan puolesta palkinnot vastaanottivat sivistysjohtaja Tiina Hirvonen ja hyvinvointipäällikkö Kaisa Laine.

Tänä vuonna ansiokkaan hyvinvoinnin ja terveyden edistämistyön määrittämisessä painottuivat ympäristön ja sosiaalisesti kestävän kehityksen näkökulmat. Nurmijärvellä on onnistuttu erityisesti ilmastotyössä ja -teoissa. Myös sosiaalisesti kestävään asuntotuotantoon on panostettu kunnassa.

Lähtökohtana tarkastelulle olivat tuoreimmat TEAviisarin Liikunta kunnan toiminnassa – ja Kuntajohdon tiedonkeruiden tulokset.

Nurmijärven kunnan palkinnon vastaanottivat Tiina Hirvonen ja Kaisa Laine. Oriveden kaupungin kunniamaininnan vastaanottivat kaupunginjohtaja Juha Kuusisto, liikuntapäällikkö Roope Marski, kasvatus- ja opetusjohtaja Mia Mattila ja hyvinvointijohtaja Tuija Peurala. Palkinnon luovutti THL:n johtaja Mika Salminen. Kuvat: Kirsi-Marja Karjalainen.
Takaisin listaukseen