Ajankohtaista

Joukkoliikenne, Nuoriso

Nuorille suunnatut joukkoliikenteen sarjaliput

30.11.2022

Joukkoliikenteessä 12–18-vuotiaille nuorille on tarjolla tällä hetkellä kaksi kymmenen matkan sarjalippua: Nurmijärvi-Helsinki sarjalippu ja sarjalippu, joka on tarkoitettu pelkästään Nurmijärven sisäisiin matkoihin. Jälkimmäinen näistä otettiin käyttöön viime kuussa asiakkaiden toiveesta, koska mobiilisovelluksessa ei ole myytävänä nuorten kertalippuja ja käteismaksumahdollisuus päättyy huomenna.

Nurmijärvi-Helsinki sarjalippu pysyvästi lippuvalikoimaan

Joukkoliikenteen nuorisosarjalippu Nurmijärvi – Helsinki otettiin kokeilumielessä käyttöön nuorisovaltuuston aloitteesta. Lippu on nimetty pisimmän matkan mukaan ja sillä voi matkustaa Nurmijärven sisäisiä matkoja sekä matkoja Helsinkiin, Vantaalle, Espooseen, Tuusulaan ja Hyvinkäälle. Tämä kymmenen matkan sarjalippu on tarkoitettu 12–18-vuotiaille nuorille.

Sarjalippu on osoittautunut suosituksi, ja kunta päätti tehdä siitä pysyvän lipputuotteen sekä tukea sitä myös taloudellisesti. Lipun hinta on tällä hetkellä 42 €, ja se on voimassa vuoden ostohetkestä alkaen. Nuorisosarjalipun voi ostaa Korsisaaren mobiilisovelluksesta.

Uusi nuorten sarjalippu Nurmijärven sisäisiin matkoihin

Korsisaari otti lokakuussa käyttöön Nurmijärven sisäisiin matkoihin tarkoitetun 10 matkan mobiilisarjalipun 12–18-vuotiaille nuorille. Sarjalippu otettiin käyttöön asiakkaiden toiveesta, koska mobiilisovelluksessa ei ole myytävänä nuorten kertalippuja ja käteismaksumahdollisuus päättyy huomenna.

Käteisen vastaanottaminen linja-autoissa päättyy 1.12.2022

Kaikki joukkoliikennettä käyttävät voivat edelleen ostaa bussilipun kuljettajalta, maksuvälineenä toimii pankkikortti. Lipun voi ostaa myös ennakkoon matkakortille tai mobiilisovelluksesta.

Takaisin listaukseen