Ajankohtaista

Keusote, Koulu- ja opiskeluterveydenhuolto, Lapset, Lukio, Nuoriso, Opetus ja koulutus, Sosiaali ja terveys, Terveys

Nuori, älä jää huoliesi kanssa yksin – normaali.fi-sivustolta apua ja tukea

17.5.2022

Keusote 16.5.2022: Hei nuori! Nappaa käyttöösi Normaali.fi -huolitesti, videot sekä chat
Nuoruuteen kuuluu monenlaisia pulmia ja huolia, joista ei uskalla helposti kertoa kenellekään. Huolien kanssa ei kuitenkaan tarvitse jäädä yksin.

Me Keusotessa ja Keski-Uudenmaan kunnissa autamme nuoria elämän pulmissa verkko-osoitteessa: https://normaali.fi/keusote . Palvelussa omia huolia voi testata turvallisesti kyselyn avulla sekä katsoa nuorten yleisimpiin huoliin liittyviä tarinallisia näkökulmavideoita.

Normaali.fi -sivustolla voit myös chattailla nimettömästi ja luottamuksellisesti nuorten kanssa työskentelevän ammattilaisen kanssa osoitteessa: https://normaali.fi/keusotechat . Voit jutella chatissa esimerkiksi pahasta olosta, ihmissuhteista, elämässä selviämisestä tai muusta mielessäsi olevasta asiasta. Chatissa sinulle vastaavat Keusoten ja kuntien nuorten kanssa työskentelevät ammattilaiset. Chat on auki ma–to klo 16–18.

Normaali.fi -palvelu on suunnattu Keski-Uudenmaan alueen 13–25-vuotiaille nuorille.

Vuonna 2021 alueemme nuoria puhuttivat eniten ahdistukseen, masennukseen, terveyteen, ulkonäköön ja erilaisuuteen, yksinäisyyteen sekä elämässä pärjäämiseen liittyvät huolet.

Takaisin listaukseen