Ajankohtaista

Keusote, Nuoriso

Normaali.fi tukee nuoria rahahuolissa

14.7.2022

Nuori, onko sinulla rahapulmia ja -huolia? Huolien kanssa ei tarvitse jäädä yksin. Keski-Uudenmaan soten Normaali.fi -palvelu tukee nuoria elämän haasteissa: https://normaali.fi/keusote. Palvelun teemana on heinäkuussa rahahuolet.

Normaali.fi on suunnattu Keski-Uudenmaan alueen 13–25-vuotiaille nuorille. Palvelussa omia huolia voi testata turvallisesti kyselyn avulla sekä katsoa nuorten yleisimpiin huoliin liittyviä tarinallisia näkökulmavideoita. Rahahuoliin liittyviä lyhyitä videoita on katsottavissa yhteensä 12 kpl. Lisäksi palvelusta löytyy kymmenittäin näkökulmavideoita monista muista nuoria askarruttavista teemoista.

Jutellaanko chatissa?

Normaali.fi -sivustolla voit myös chattailla nimettömästi ja luottamuksellisesti nuorten kanssa työskentelevän ammattilaisen kanssa osoitteessa: https://normaali.fi/keusotechat

Voit jutella chatissa rahahuolten lisäksi esimerkiksi pahasta olosta, ihmissuhteista, elämässä selviämisestä tai muusta mielessäsi olevasta asiasta. Chatissa sinulle vastaavat Keusoten ja kuntien nuorten kanssa työskentelevät ammattilaiset. Chat on auki ma–to klo 16–18.

Viime vuonna alueen nuoria puhuttivat eniten ahdistukseen, masennukseen, terveyteen, ulkonäköön ja erilaisuuteen, yksinäisyyteen sekä elämässä pärjäämiseen liittyvät huolet.

Lue lisää: https://www.keusote.fi/2022/07/14/normaali-fi-tukee-nuoria-rahahuolissa/

Takaisin listaukseen