Ajankohtaista

Keusote, Nuoriso

Normaali.fi tukee nuoria – Elokuussa teemana jännittäminen

4.8.2022

Nuori, jännittääkö sinua sosiaaliset tilanteet, esiintyminen tai vaikkapa edessä olevat kokeet koulussa? Kaipaatko tukea jännittämisen helpottamiseen?

Jännittämiseen liittyvien huolien kanssa ei tarvitse jäädä yksin. Nuoria tuetaan elämän haasteissa Normaali.fi-palvelussa: https://normaali.fi/keusote. Elokuussa palvelun teemana on jännittäminen.

Normaali.fi on suunnattu Keski-Uudenmaan alueen 13–25-vuotiaille nuorille. Palvelussa omia huolia voi testata turvallisesti kyselyn avulla sekä katsoa nuorten yleisimpiin huoliin liittyviä tarinallisia näkökulmavideoita.

Jännittämiseen ja paniikkihäiriöön liittyviä lyhyitä videoita on katsottavissa yhteensä 8 kpl. Lisäksi palvelusta löytyy kymmenittäin näkökulmavideoita monista muista nuoria askarruttavista teemoista. TikTokista kannattaa katsoa Salla sai apua jännittämiseen -video.

Jutellaanko chatissa?

Normaali.fi-sivustolla voit myös chattailla nimettömästi ja luottamuksellisesti nuorten kanssa työskentelevän ammattilaisen kanssa osoitteessa: https://normaali.fi/keusotechat

Voit jutella chatissa jännittämisen lisäksi esimerkiksi pahasta olosta, ihmissuhteista, elämässä selviämisestä tai muusta mielessäsi olevasta asiasta. Chatissa sinulle vastaavat Keusoten ja kuntien nuorten kanssa työskentelevät ammattilaiset. Chat on auki ma–to klo 16–18.

Viime vuonna alueemme nuoria puhuttivat eniten ahdistukseen, masennukseen, terveyteen, ulkonäköön ja erilaisuuteen, yksinäisyyteen sekä elämässä pärjäämiseen liittyvät huolet.

Takaisin listaukseen