Ajankohtaista

Kaikki

Neon 2 ja Abreu Taaborinvuoren tähtinä – istumakatsomo ja aikainen alkamisajankohta konserttien valtteja

18.7.2022

Perjantaina 5.8. Taaborinvuorella esiintyvä Neon 2 tarjoaa mutkatonta biletunnelmaa ja ysärinostalgiaa. Polku-albumin 30-vuotisjuhlia viettävä bändi on palannut lavoille ja sen uuteen tuotantoon kuuluva ”Pieninä palasina” kuuluu kesän radiohitteihin.

Nuorempaa artistipolvea edustavan ABREUN lavashow kuumentaa Taaborin lauantaina 6.8. Isojen festivaalien päälavoja kiertävän laulajan ympärillä on viime aikoina kohuttu keikkakesän näyttävimpiin kuuluvan esiintymisasun ja villien tanssiosuuksien tiimoilta.

Molemmat kesäkonsertit ovat ikärajattomia ja alle 2-vuotiaat sylissä istuvat lapset pääsevät niihin sisään maksutta.

Koko perheen konserttipaikka

Taaborinvuoren konserteissa on perinteisesti nähty perheitä jopa kolmen sukupolven voimin. Tapahtumat on suunniteltu aikataulujen puolesta perheystävällisiksi, ja ne sopivat kaikille, jotka eivät syystä tai toisesta halua odottaa konsertin alkamista ja päättymistä pikkutunneille saakka.

Taaborinvuori tunnetaan konserttipaikkana intiimistä klubitunnelmastaan. Luonnonkaunista tapahtuma-aluetta on viime vuosina kunnostettu ja nykyaikaistettu. Kävijöitä palvelevat nouseva osittain katettu istumakatsomo, siistit kiinteät kahvilarakennukset ja vesivessat.

Yleisöllä on mahdollisuus tutustua konserttien yhteydessä Taaborinvuorella oleviin museonäyttelyihin ja vieressä sijaitsevaan Aleksis Kiven koti -museoon. Alueella on konserttien aikana ravintolapalvelut, joista vastaa Kivi-juhlat ry.

Taaborin metsäklubi: Pe 5.8. klo 19 Neon 2 ja la 6.8. klo 15 Abreu. Taaborinvuoren tapahtuma-alue, Koulunkulmantie 34, Palojoki (Nurmijärvi). Järj. Nurmijärven kulttuuripalvelut. Lisätietoja ja liput: Lippupiste

Takaisin listaukseen