Ajankohtaista

Kulttuuri, Monikkosali, Tapahtumat

Näyttelijä Esko Roine naurattaa Monikkosalissa mielensäpahoittajana

11.3.2024

Monikkosalissa nähdään sunnuntaina 7. huhtikuuta Tuomas Kyrön teksteihin perustuva nauruhermoja kutitteleva Mielensäpahoittaja ja poika -näytelmä, jonka pääroolin tekee näyttelijälegenda Esko Roine. Pojan roolissa nähdään näyttelijä Aimo Räsänen, joka tunnetaan myös lukuisista elokuva- ja televisiorooleistaan.

Meistä jokainen tuntee vähintään yhden mielensäpahoittajan, tai on toisinaan jopa itse sellainen. Mielensäpahoittaja-hahmo on suomalaisuuden ytimessä, mutta ei mielellään. Hän on oman tiensä väistämätön vastavirtaan kulkija, tosi ja aito, ja toisinaan aivan mahdoton.

Vastustamattomasta naurusta herkkiin tuntoihin kuljettavan näytelmän juonteet ovat sekä syvästi suomalaisia että yleisinhimillisiä, kun isän mieli niin helposti pahoittuu, ja aikuinen poika on isän touhuista ja tunnelmista alati huolissaan.

Tampereen Työväen Teatterin ja EP-tuotannon yhteistyönäytelmän on dramatisoinut Seija Holma ja ohjannut Marika Vapaavuori.

Su 7.4. klo 15. Mielensäpahoittaja ja poika. Liput Lippupisteestä, R-kioskeilta ja Monikon lipunmyynnistä. Monikkosali, Kuntotie 7, Klaukkala. Järj. Nurmijärven kulttuuripalvelut.

Takaisin listaukseen