Ajankohtaista

Kaikki

Nappaa kesän upein hetki ja voita hotelliviikonloppu Hotel Kiljavassa

1.6.2021

Nurmijärven kunta järjestää kesän ajan kestävän kesäkuvakisan, jossa pyritään löytämään Nurmijärven kesän hienoin hetki. Onko se piknik-retki perheen kanssa Myllykoskella?  Iltamaisema Sääksjärvellä? Vai peura kurkkimassa aamuyön usvassa?

Kilpailuaika on 1.6.-15.8. Kännykällä tai kameralla otetun kilpailukuvan voi lähettää osoitteeseen kuvakisa@nurmijarvi.fi. Kesän lopuksi raati, jossa on mukana ammattikuvaaja sekä Nurmijärven kunnan edustajia, valitsee voittajat. Voittajakuvat julkaistaan kunnan kotisivuilla ja syksyn tiedotuslehdessä.

Kuva kannattaa jakaa myös Instagramissa tai Facebookissa hastagilla #nurmijärvi ja #kesäkuvakisa, jolloin osallistut kahden viikon välein suoritettavaan arvontaan, jossa voi voittaa kesäisiä t-paitoja.

Kolmen parhaan kuvan kuvaajat palkitaan elokuun lopussa Nurmijärven alueen matkailutuotteilla. Pääpalkintona on kahden yön hotellipaketti kahdelle hengelle Hotel Kiljavan sviitissä upeissa Sääksin maisemissa. Toisena palkintona on strutsisafarielämys vaikka jopa 10 hengen porukalle Ketolan strutsitilalla. Kolmantena palkintona on huima vaijeriliukukokemus neljälle hengelle Vauhtifarmilla.

Tutustu sääntöihin ja osallistu kisaan: nurmijarvi.fi/kuvakisa

Takaisin listaukseen