Ajankohtaista

Hyvinvointi, Ilmastotyö, Näin Nurmijärvi rakentuu blogi

Näin Nurmijärvi rakentuu blogi: Ympäristöystävälliset joululahjat – aikaa, apua ja yhdessäoloa

11.12.2023

Joululahjojen hankinta on ajankohtaista, ja yleensä kovasti pohditaan, mitä kenellekin hankkisi. Jos vain on mahdollista, niin lahjan saajan toiveet kannattaa selvittää etukäteen.

Lahjaksi voi antaa tavaroiden sijasta aineettomia lahjoja, itsetehtyjä lahjoja, aikaa tai hyvää mieltä. Moni arvostaa kokemuksia ja muistoja ystävän kanssa paljon enemmän kuin kaupasta ostettua tusinatavaraa. Itsetehtyihin lahjoihin nähty vaiva kasvattaa lahjan arvostusta.

Aineettomat lahjat, kuten lahjakortit erilaisiin palveluihin ja hemmotteluhoitoihin, ovat esimerkiksi hyvä idea. Lahjakortti esimerkiksi kampaajalle on niin teinin kuin mummonkin mieleen. Myös lähikauppoihin voi ostaa lahjakortin sopivalle summalle.

Helsingin seudun ympäristöpalvelujen verkkosivuilta/anna jotain muuta löytyy, vallan mainioita, aineettomia lahjaideoita.

Voit tulostaa lahjakortteja osoitteesta https://www.alaosta.fi/lahjakortit/, jos aikasi ei riitä askarteluun.

Mitä, jos sinä antaisitkin tänä jouluna jotain ihan muuta kuin tavaroita? Et makeisia, vaatteita tai kirjoja. Anna lupaus siivouksesta, lumitöistä, lasten hoidosta, yhteisestä kävelylenkistä tai itse annetusta hieronnasta.

>> Näin Nurmijärvi rakentuu blogi

Takaisin listaukseen