Ajankohtaista

Kiinteistöt, Näin Nurmijärvi rakentuu blogi, Rakentaminen, Rekrytointi, Tilakeskus

Näin Nurmijärvi rakentuu blogi: Tullaan tutuksi – ilmiöntekijänä rakennuttajapäällikkö

10.8.2023

Näin Nurmijärvi rakentuu -blogissa olemme kertoneet uusista ilmiöntekijöistämme ympäristötoimialalla ja millaisten asioiden parissa he työskentelevät. Entisen rakennuttajapäällikön Pasi Kivelän siirtyessä muihin tehtäviin kunnassa haimme tilakeskukseen uutta rakennuttajapäällikköä. Ja nyt meillä sellainen on, tervetuloa meille, Tanja Parvikoski.

Miten päädyit Nurmijärven kunnalle töihin?

Keväällä 2023 aloin miettimään tulevaisuuttani työelämässä edellisen työnantajani isojen ulkoilutuksien takia, jossa meidät rakennuttajat töineen myytiin yksityiselle konsulttiyritykselle. Halusin myös uuden urani aukeavan julkisen sektorin puolelle, johonkin mukavan kokoiseen kuntaan tai virastoon.

Huomasin kunnan työpaikkailmoituksen rakennuttajapäällikön virasta verkkosivuilla, ja mielenkiintoni heräsi. Olin aikaisemmin muissa asioissa tavannut nykyisen tilakeskuksen päällikön ja esimieheni Pasi Kivelän, mikä vaikutti osaltaan työpaikan hakuun. Lisäksi myös sillä oli painoarvoa, että Nurmijärvi on naapurikuntani, olen asunut Vihdissä jo yli 20 vuotta.

Millainen vaikutelma sinulle on syntynyt Nurmijärven kunnasta?

Nurmijärvi on kaunis ja luonnonläheinen kunta, jossa asuu ystävällisiä ihmisiä. Myös rakennussuunnittelussa huomioidaan luonnon läheisyys, ja liikkumisen helppous. Täällä ei isoja pilvenpiirtäjiä näy.

Missä yksikössä olet töissä ja millaisia tehtäviä sinulle kuuluu?

Olen tilakeskuksen rakennuttajapäällikkö ja työhöni kuuluu johtaa rakennushankkeita, niin uudisrakennuksia kuin korjausrakentamista. Esimiehenä vastaan hankkeiden toteuttamisista yhteistyössä tiimissä työskentelevien neljän insinöörin kanssa.

Miltä oma tiimisi vaikuttaa?

Tiimissäni on mukavia ja avuliaita henkilöitä, kuten myös koko kunnan organisaatiossa. Tähänastisten kokemusteni perusteella meidän motto voisi olla: ”Yhdessä enemmän ja tehokkaammin”.

Terveisesi kuntalaisille

Nurmijärvi on hieno kunta, täällä on upeita kiinteistöjä ja rakennushankkeita. Pidetään kunnan kiinteistöt hyvässä kunnossa nyt ja tulevaisuudessa. Osallistukaa kyselyihin, antakaa palautetta kertoen mielipiteitä, ideoita ja näkemyksiä! Pyrimme huomioimaan ne rakennushankkeissamme, aina, kun se vaan on mahdollista.

Takaisin listaukseen