Ajankohtaista

Katujen kunnossapito, Liikenne, Näin Nurmijärvi rakentuu blogi

Näin Nurmijärvi rakentuu blogi: Tullaan tutuksi – ilmiöntekijänä katupäällikkö

16.2.2023

Näin Nurmijärvi rakentuu blogissa olemme kertoneet jo muutaman kerran uusista ilmiöntekijöistämme ympäristötoimialalla ja millaisten asioiden parissa he työskentelevät. Tänään esittelyvuorossa on uusi katupäällikkömme Jouko Rimpilä.

Millaisia fiiliksiä ja ajatuksia Joukolla on herännyt työtehtävästään Nurmijärven kunnan katujen kunnossapitoyksikössä?

Miten päädyit Nurmijärven kunnalle töihin?

Sain tiedon kyseisestä tehtävästä paikalliselta yrittäjältä. Hän oli huomannut Nurmijärven sivuilta työpaikkailmoituksen tehtävästä ja ilmoitti siitä minulle eli tieto tuli ”auto-/hevosmiesten STT:n” 😀 kautta. Katupäällikön tehtävässä aloitin sitten onnekkaana 28.11.2022.

Millainen vaikutelma sinulle on syntynyt Nurmijärven kunnasta?

Alueena Nurmijärvi on todella hyvä sijainniltaan ja menestyy varmasti kuntana. Työnantajana Nurmijärven kunta tuntuu huolehtivan hyvin työntekijöistään, tällainen vaikutelma syntyi minulle jo alkumetreillä.

Missä yksikössä olet töissä ja millaisia tehtäviä sinulle kuuluu?

Toimin katujen kunnossapidossa katupäällikön tehtävässä. Toimeeni kuuluu huolehtia, että Nurmijärven kadut ovat liikennöitävässä kunnossa niin kesällä kuin talvisinkin. Toimin esimiehenä kunnossapidon työntekijöille ja urakoitsijoille, jotka tekevät tänne kuntaan töitä kunnossapidossa.

Tällä hetkellä työpäivääni kuuluu kiinteästi vielä katujen ja teiden talvikunnossapito. Seuraamme säätä ja teemme sen mukaan tarvittavat toimenpiteet työkoneilla, jotta kadut ovat käytettävissä kuntalaisille.

Miltä oma tiimisi vaikuttaa?

Tiimiini kuuluu jo pitkään kunnan katujen kunnossapidossa töissä olleita henkilöitä. He ovat todella sitoutuneita omaan työhönsä kunnossapidon tehtävissä. On ollut erittäin helppoa aloittaa heidän esimiehenään, ja olen saanut heiltä myös erinomaista opastusta käytännön toimista eri tehtäväalueilla.

Terveisesi kuntalaisille

Tämänhetkisten kokemusteni perusteella lähetän kuntalaisille terveisiä, että katujen kunnossapidon porukka hoitaa varmasti tehtävät parhaansa mukaan, haluammehan varmistaa turvallisen liikkumisen Nurmijärvellä.

 

>>> Näin Nurmijärvi rakentuu blogi

Takaisin listaukseen